Moto Catalog: Μοτοσυκλέτα Και Αξεσουάρ

Blog για την μοτοσυκλετα, το σκουτερ, το παπι και τα αξεσουαρ τους.

Breaking

Παρασκευή 11 Μαΐου 2018

Πέταλο ABUS Ultra 402 Scooter

Πέταλο ABUS Ultra 402 Scooter


Η κατηγορία των αντικλεπτικών πέταλων, διακρίνεται για το ιδιαίτερο σχήμα και την αποτελεσματικότητα τους, καθώς μπορούν να ασφαλίσουν την μοτοσυκλέτα σας με διάφορους τρόπους. Χαρίζουν εργονομία, ευέλικτες λύσεις και υψηλά επίπεδα ασφαλείας.
Για αυτό και το κόστος τους είναι απαγορευτικό για χρήστες μικρών μοτοσυκλετών, παπιών και scooter. Όχι πια όμως...καθώς η ABUS παρουσίασε μία νέα προσιτή, οικονομική λύση..το Ultra 402.

Το ιδιαίτερο σχήμα της νέας κλειδαριάς δεν κάτι καινούργιο. Κυκλοφορεί σε πληθώρα σχεδίων στην αγορά του ποδηλάτου αλλά όχι με τα χαρακτηριστικά που σχεδιάστηκε το Ultra 402, καθώς για να εξυπηρετήσει και scooter με μικρούς τροχούς έχει μεγάλο άνοιγμα που φτάνει τα 14 εκατοστά για πιο εύκολη χρήση.

Ας περάσουμε στο λουκέτο που συνοδεύεται από τέσσερα απλού τύπου κλειδιά, είτε για να μην τα χάσετε είτε γιατί θέλετε να την μοιραστείτε με κάποιον σε ένα σταθερό σημείο. Η συσκευασία της είναι απλή, λιτή με μία χάρτινη προσθήκη με όλες τις απαραίτητες πληροφορίες για το λουκέτο.
Ανοίγοντας την κλειδαριά κατευθείαν διαπιστώνουμε το  διπλό κλείδωμα που γίνεται πάνω στον σώμα του 402, πραγματικά στην ίδια φιλοσοφία με το πρώτο πέταλο που έφτιαξε η ABUS το 1971! Όλα δουλεύουν και συνεργάζονται εύκολα, χωρίς καμία δυσκολία με το κλειδί να ανοίγει και να κλείνει το λουκέτο με μισή στροφή.

Ο πείρος είναι κατασκευασμένος από ανοξείδωτο ατσάλι με πάχος στα 11 χιλιοστά και διαθέτει επικάλυψη καουτσούκ για να μην χαράζει τον τροχό.
Video:






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου