Moto Catalog: Μοτοσυκλέτα Και Αξεσουάρ

Blog για την μοτοσυκλετα, το σκουτερ, το παπι και τα αξεσουαρ τους.

Breaking

Δευτέρα 20 Ιουνίου 2016

3:20 μ.μ.

Kawasaki ZX-10R 2016 Made By Lightech



Πρόσφατα ο Ιταλικός οίκος βελτιώσεων Lightech, παρουσίασε την δικής της εκδοχή για το supersport μοντέλο της Kawasaki, το ZX-10R. Δείτε παρακάτω όλες τις φωτογραφίες από τα αξεσουάρ που προσφέρονται απίο την Lightech για το συγκεκριμένο μοντέλο.




















alexopoulos.gr
12:51 μ.μ.

BS Battery: Η Νέα Δύναμη στις Μπαταρίες Μοτοσυκλέτας




Οι μπαταρίες της BS-Battery έχουν γίνει μέσα σε λίγα χρόνια, μία από τις μεγαλύτερες και πιο καινοτόμες κατασκευάστριες εταιρείες κατασκεής μπαταριών για μοτοσυκλέτες, σκούτερ, ATV, snowmobile και jet-ski. Διαθέτει ένα πλήρες φάσμα μπαταριών τόσο για εργοστασιακή αντικάσταση τόσο όσο και για after-market τοποθέτηση.

Την επιλέγουνε για μπαταρία πρώτης τοποθέτησης τα μεγαλύτερα εργοστάσια παγκοσμίως όπως η Yamaha, η Peugeot και η MV Agusta, κυρίως για την αξιοπιστία της και την καινοτόμα τεχνολογία της.

Κυριότερα Χαρακτηριστικά:


  • Υψηλή τεχνολογία
  • Περισσότερη απόδοση
  • Μεγαλύτερη διάρκεια ζωής
  • Ελάχιστη συντήρηση
  • Κατασκευασμένες με βάση Ευρωπαϊκά πρότυπα και πιστοποιήσεις(ISO 9001, ISO 14001,ISO / TS 16949)

Άμεσα διαθέσιμες:










Τετάρτη 15 Ιουνίου 2016

3:41 μ.μ.

ICON 1000 Tiger 800XC Dromedarii Photos & Video



Custom μοτοσυκλέτες έχουμε πάρα πολλές, σε διάφορες παραλλαγές, χρώματα, σχήματα, σχέδια κλπ. Σαν αυτή όμως την ιδέα, μοτοσυκλέτα δεν έχουμε ξαναδεί, καθώς το θέμα της είναι η Αποκάλυψη....το τέλος του κόσμου!

Σε συνέχεια λοιπόν των projects που κατά καιρους η ICON παρουσιάζει, έρχεται το Dromedarii, η μοτοσυκλέτα που θα επιβιώσει, θα σώσει τον άνθρωπο όταν όλα θα έχουν καταστρεφεί. Τρομερό ε?

Πίσω από αυτή την ιδέα κρύβεται ένα Triumph Tiger 800 του 2011, που είναι πραγματικά δύσκολο να το καταλάβεις(εκτός από τους πολύ έμπειρους), με ένα σωρό σίδερα προσθήκες καθώς πλέον δεν μας ενδιαφέρει το design παρά μόνο η επιβίωση..


Δείτε φωτογραφίες και video και αναρωθείτε θα σας έσωζε?













Πηγή

3:31 μ.μ.

Δείτε τον Γρηγορότερο Γύρο Που Έγινε Ποτέ Στο Isle Of Man



Παρακολουθήστε τον γρηγορότερο γύρο στην ιστορία του Isle Of Man, που έγραψε ο φακός πάνω στην BMW S1000RR του Michael Dunlop.

Για την ιστορία ο Michael έκανε τον γύρο των 37,73 mil. κάτω από 17 λεπτά και συγκεκριμένα με χρόνο 16:58:439, κάτι που δεν έχει ξαναγίνει ποτέ.

Η ομάδα του Dunlop, έχει τεχνικό υποστηρικτή τις αναρτήσεις της Bitubo.




Πηγή