Moto Catalog: Μοτοσυκλέτα Και Αξεσουάρ

Blog για την μοτοσυκλετα, το σκουτερ, το παπι και τα αξεσουαρ τους.

Breaking

Τετάρτη 3 Φεβρουαρίου 2016

Special Custom Bike: “Motul Onirika 2853”



Δουλεύοντας πάνω σε ένα MV Agusta Brutale 800, με πολύ μεράκι και σπάνια parts, ο οίκος Officine GP Design παρουσίασε στην έκθεση μοτοσυκλέτας στην Verona το Motul Onirika 2853.

Η ιδέα που κρύβεται πίσω από το Onirika, είναι καθαρά φιλανθρωπική και όχι εμπορική, με απόλυτο σκοπό να πουληθεί όσο τον δυνατόν ακριβότερα.



Πριν όμως περάσουμε στην μοτοσυκλέτα, ας δούμε λίγο από που προέρχεται το όνομα. Onirika που προέρχεται από το Γαλλικό onirique, σημαίνει όνειρα - οράματα...και αυτό προσδιορίζει την μοτοσυκλέτα που είναι ονειρική και ποθητή. Το 2853, προέρχεται από την ίδρυση της Motul το 1853...

Στην μοτοσυκλέτα τώρα...από το Brutale έχει μείνει μόνο το πλαίσιο και ο τρικύλινδρος κινητήρας 798cc, ενώ υπόλοιπη μοτοσυκλέτα είναι custom με όλα τα parts να έχουν κατασκευαστεί από την αρχή.



Από εκεί και πέρα, Officine GP Design που ειδικεύεται στα εξωτικές κατασκευές, έβαλε την φαντασία της σε λειτουργία..το γκρι που επιλέχθηκε είναι εντυπωσιακό δίνοντας όμορφη αντίθεση με το κόκκινο της Motul..

Παρακολούθηστε παρακάτω το επίσημο video:




Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου