Moto Catalog: Μοτοσυκλέτα Και Αξεσουάρ

Blog για την μοτοσυκλετα, το σκουτερ, το παπι και τα αξεσουαρ τους.

Breaking

Πέμπτη 26 Νοεμβρίου 2015

Παρουσίαση Αξεσουάρ Μοτοσυκλέτας Tucano Urbano


Παρουσίαση Αξεσουάρ Μοτοσυκλέτας Tucano Urbano

Στο e-moto.gr, δίνουμε βάση και προσοχή σε προϊόντα που βασίζονται σε νέες ιδέες αλλά και εφαρμογές. Πάνω σε αυτή την φιλοσοφία βασίζεται και το Ιταλικό εργοστάσιο της Tucano Urbano.

H Tucano Urbano δημιουργήθηκε το 1999 στο Μιλάνο, μία πόλη που κατακλύζεται από σκούτερς και σίγουρα είχε την μεγάλυτερη ανάπτυξη σε αυτόματες μοτοσυκλέτες. Οι ιδέες γεννήθηκαν από ανθρώπους του δρόμου, για ανθρώπους του δρόμου, που επιθυμούν την άνεση, την ευκολία και την λειτουργικότητα.

Μία τέτοια ήταν το θερμικό κάλυμμα ποδιών για σκούτερ, που απογείωσε την δημοτικότητα της εταιρίας και εμάς μας έκανε χαρούμενος που το χρησιμοπούμε! Και αυτή είναι η ευαισθησία της Tucano, να κάνει την ζωή του κόσμου που κινείται εντός πόλης πιο εύκολη και απλή!Για αυτό και πλέον κάθε προϊόν της διακρίνεται για το ξεχωριστό DNA του και χαρακτηρίζεται για: την εξυπνάδα του, ουσία του, πρακτικότητα και αξία.

Στην συλλογή της πλέον διακρίνονται προϊόντα όπως: μπλρελόκ, προστατευτικά λεβιέ, ισοθερμικά, αδιάβροχα, γάντια, καλύμματα χεριών, μπουφάνμπαλακλάβες και καλύμματα ποδιών.

Τέλος αίσθηση δημιούργησαν και οι διαφημίσεις της, πάντα υπέρ του μοτοσυκλετιστή.



Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου