Moto Catalog: Μοτοσυκλέτα Και Αξεσουάρ

Blog για την μοτοσυκλετα, το σκουτερ, το παπι και τα αξεσουαρ τους.

Breaking

Τρίτη 21 Ιανουαρίου 2014

Γιατι χρειαζομαι μπουφαν μοτοσυκλετας?


Η ένδυση όταν είστε πάνω στην μοτοσικλέτα, είναι ζωτικής σημασίας για την ασφάλεια αλλά και για την ευημερία σας. Με το κράνος να είναι αναμφισβήτητα το πιο σημαντικό κομμάτι του εξοπλισμού ασφαλείας που πρέπει να χρησιμοποιείται, έναμπουφάν μοτοσικλέτας είναι επίσης εξαιρετικά σημαντικό.

Το σωστό μπουφάν μοτοσικλέτας θα κρατήσει το σώμα σας ζεστό, προστατεύοντας σας από τους οδικούς κινδύνους. Επίσης σε περίπτωση πτώσης ή ατυχήματος θα σας κρατήσει ασφαλής.
Ένα κατάλληλο μπουφάν μοτοσικλέτας, συμπεριλαμβανομένων και των δερμάτινωνμπουφάν, θα σας προστατεύσει από τα στοιχεία(αέρα,σκόνη,υγρασία,βροχή) και θα σας βοηθήσει να σας κρατήσει ζεστό και ξηρό, ανεξάρτητα από τις καιρικές συνθήκες.

Σε περίπτωση πτώσης τα υλικά που χρησιμοποιούνται θα σας προστατέψουν από εγκαύματα, ενώ αν τα προστατευτικά του σε αγκώνες, ώμους και πλάτη θα απορροφήσουν δυνάμεις από την κρούση.
Ενώ μετακινούμαστε στον αέρα κυκλοφορούν διαφόρων ειδών αντικείμενα(έντομα/χαλίκι/χώμα/σκουπίδια κα). Σε πολλές περιπτώσεις όταν πέφτουν πάνω μας και λόγω της ταχύτητας μας, η πρόσκρουση πονάει. Τα μπουφάν μοτοσυκλέτας λόγω του χοντρού υφάσματος που χρησιμοποιούν(ύφασμα ή δέρμα) θα την απορροφήσουν χωρίς εμείς να νιώσουμε τίποτα.

Οι καιρικές συνθήκες συνέχεια αλλάζουν. Σε όλους έχει συμβεί να ξεκινάς με ήλιο, να συναντάς αέρα και να καταλήγει σε βροχή. Εάν τα μπουφάν σας είναι κατάλληλο, με προδιαγραφές μοτοσυκλέτας, όλα τα παραπάνω δεν σας απασχολήσουν. Η τεχνολογία στα μπουφάν μοτοσυκλέτας έχει διεισδύσει για τα καλά, προσφέροντας μεμβράνες αδιαβροχοποίησης, αντιανεμικές ικανότητες, θερμικές επενδύσεις και εφαρμογή για όλων των τύπων σωματότυπους.

Την νύχτα η ορατότητα μειώνεται. Τα αντανακλαστικά σημεία και ειδικά χρώματα που χρησιμοποιούν οι εταιρείες κατασκευής, θα σας κάνουν να τραβάτε τα βλέμματα καθαρά για λόγους ασφάλειας.

Τέλος, η οδήγηση μοτοσυκλέτας είναι ευχαρίστηση. Αναζωογονεί και προσφέρει απόλαυση. Διαβάζοντας όλα τα παραπάνω και χρησιμοποιώντας ένα μπουφάνμοτοσυκλέτας γλυτώνουμε από πολλές έννοιες, χαλαρώνουμε και απολαμβάνουμε την κάθε στιγμή. 

Πηγή: emotogr.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου