Moto Catalog: Μοτοσυκλέτα Και Αξεσουάρ

Blog για την μοτοσυκλετα, το σκουτερ, το παπι και τα αξεσουαρ τους.

Breaking

Πέμπτη 19 Δεκεμβρίου 2013

Κράνος μοτοσυκλέτας AGV Pista GP Project 46

Το AGV Pista GP κράνος είναι το νέο επαναστατικό κορυφαίο μοντέλο της Ιταλικής εταιρείας. Αναπτύχθηκε σε συνεργασία με τον Valentino Rossi και άλλους αναβάτες από Παγκόσμια Πρωταθλήματα μοτοσυκλέτας. Το Pista GP θέτει νέα πρότυπα όσον αφορά την προστασία, την εργονομία και είναι σημείο αναφοράς για τα επαγγελματικά κράνη αγώνων.

Το κέλυφος είναι κατασκευασμένο από carbon – fiber, υλικά ιδανικά για εξαιρετικά υψηλές επιδόσεις όσον αφορά το μέγεθος, το μικρό βάρος και την προστασία. Το αποτέλεσμα είναι ένα κράνος που είναι ουσιαστικά ανώτερο από τα όρια που καθορίζονται από τα πρότυπα ECE της Ευρωπαικής Ένωσης και ζυγίζει μόλις 1275 g.
Ολόκληρο το σύστημα εξαερισμού έχει σχεδιαστεί με τη χρήση υπολογιστή, με δυναμικές δοκιμές σε σήραγγα  ανέμου, ενώ είναι ιδιαίτερα αποτελεσματικό στην απομάκρυνση της θερμότητας και της υγρασίας από το κεφάλι του αναβάτη. Χάρη στη μεγάλη πίσω αεροτομή , το Pista GP προσφέρει πρώτης ποιότητας από πλευράς αεροδυναμικής διείσδυσης και σταθερότητα στις υψηλές ταχύτητες. Συνολικά, το άνοιγμα του οπτικού πεδίου είναι 9% μεγαλύτερο που σημαίνει 15 μοίρες βελτίωση στην όραση, ενισχύοντας δραστικά το παράγοντα ασφαλείας.
Η εφαρμογή του Pista GP αναπτύχθηκε χρησιμοποιώντας "Human Engineering" οπότε ο σχεδιασμός ξεκινά από τις επιφάνειες που έρχονται σε επαφή με το κεφάλι του αναβάτη. Το εσωτερικό είναι κατασκευασμένο από Lycra ® και Shalimar είναι πλήρως ρυθμιζόμενο και αφαιρούμενο για αυτό και έχει την καλύτερη εφαρμογή σε κράνος παραγωγής που έχει κατασκευαστεί ποτέ!





image_2image_3image_4image_5



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου