Moto Catalog: Μοτοσυκλέτα Και Αξεσουάρ

Blog για την μοτοσυκλετα, το σκουτερ, το παπι και τα αξεσουαρ τους.

Breaking

Τρίτη 31 Ιανουαρίου 2012

6:52 μ.μ.

Ψάχνεις για γάντια Goretex με μόνο 99€?

Εξαιρετικά γάντια της γνωστής εταιρείας Racer κατασκευασμένα από δέρμα Pittards, ανθεκτικό συνθετικό ύφασμα και ελαστικά τμήματα για άψογη εφαρμογή. Με μεμβράνη αδιαβροχοποίησης Goretex επένδυση polar fleece και θερμομόνωση Dexfil για απόλυτη προστασία από τη βροχή και το κρύο. Το σύνολο συμπληρώνουν σκληρά προστατευτικά, gel pads και ανακλαστικά. 
Περισσότερες λεπτομέρειες στο 2109242108. 

Στα καταστήματα Τζωρτζόπουλος


Πηγή: motomag.gr

Κυριακή 29 Ιανουαρίου 2012

12:34 μ.μ.

Κράνος Arai RX-7 GP Haga Replica Από 899€ τώρα 699€




Με το εντελώς νέο RX7 GP, η πρωτοπόρα κατασκευάστρια κρανών Arai εισάγει στην αγορά ένα νέο racing κράνος υψίστης ποιότητας με μοναδικά χαρακτηριστικά : Ρυθμιζόμενο πτερύγιο (AIR WING SPOILER) , μεγαλύτερη περιφερειακή ορατότητα απίστευτα ισχυρό PB-SNC εξωτερικό κέλυφος και κορυφαία αεροδυναμικά χαρακτηριστικά.
Η Arai συγκέντρωσε αυτή την τεχνολογία και την διοχέτευσε σε ένα εντελώς νέο κράνος , ξεκινώντας από το μηδέν .
Ένα νέο κράνος με το όνομα RX-7 GP . Εντελώς καινούριο , εξελιγμένο για να γίνει το απόλυτο αγωνιστικό κράνος .
Αρκεί μόνο μια ματιά για να καταλάβετε ότι είναι διαφορετικό τελείως. Χαρακτηριστικό αναγνώρισης το ρυθμιζόμενο πτερύγιο στο πίσω μέρος.
Το καθ’όλα νέο RX7 GP ,έχει εξελιχθεί σε πραγματικές συνθήκες ΜΟΤΟ GP και GRAND PRIX αγώνων. Δοκιμασμένο σε υψηλές ταχύτητες στις ευθείες των διεθνών αγωνιστικών πιστών.
Σχεδιασμένο για να χρησιμοποιηθεί από νικητές επαγγελματίες οδηγούς. Tο αποτέλεσμα είναι το εκπληκτικό, νέο,RX-7 GP με το ρυθμιζόμενο πτερύγιο (AIR WING) που μειώνει δραστικά του στροβιλισμό και τα αεροδυναμικά κουνήματα, ενισχύοντας την αυτοσυγκέντρωση του οδηγού όταν αυτός πέφτει στα φρένα από εξαιρετικά υψηλές ταχύτητες.
Την ίδια στιγμή το Αεροδυναμικό Πτερύγιο αυξάνει την τελική (ταχύτητα) , χάρη στην άψογη αεροδυναμική του RX-7 GP.
Το κράνος έχει ακόμα μεγαλύτερο πεδίο περιφερειακής όρασης, χάρη στην σχεδίαση του , με μεγαλύτερη στα πλάγια ζελατίνα..Έτσι ο οδηγός έχει καλύτερη-γρηγορότερη αντίληψη της στροφής , άρα και μεγαλύτερη ταχύτητα εξόδου από αυτήν.
Το RX-7 GP είναι το πρώτο κράνος μοτοσυκλέτας που διαθέτει κέλυφος κατασκευασμένο και ενισχυμένο με περιφερειακό δέσιμο με S.N.C. (STRUCTURAL NET COMPOSITE), που ξεπερνά ακόμη και την παροιμιώδη αντοχή και σκληρότητα του κελύφους του RX7 CORSAIR.
Το ΕΚΤΑΚΤΟΥ ΑΝΑΓΚΗΣ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΠΑΣΦΑΛΙΣΗΣ των μαξιλαριών στα μάγουλα προσφέρει ένα επιπλέον όπλο στο κεφάλι του αναβάτη σε περίπτωση ατυχήματος. Συνδυασμένο με το διάσημο S.N.C. δίχτυ κατασκευής του κελύφους που το κάνει ισχυρό και ακλόνητο κάτω από τεράστιες πιέσεις και φορτία, επιτυγχάνεται μια υψίστης ασφάλειας κατασκευή κράνους.
Η λίστα με τις ολοκαίνουριες εφαρμογές της ARAI στο RX-7 GP περιλαμβάνει νέα συστήματα diffuser , μεγαλύτερη ζελατίνα ,μειωμένο στροβιλισμό, και πολλές ακόμα λεπτομέρειες που κάνουν τη λίστα εντυπωσιακά μεγάλη!
Απευθυνθείτε στα καταστήματα του εξουσιοδοτημένου δικτύου για να ενημερωθείτε για όλα αυτά που συντελούν στο να είναι το RX-7 GP ένα πραγματικό έργο τέχνης!
Όμως ακόμα και είδωλα σαν το RX-7 CORSAIR γέρνανε, παρ’ ότι το CORSAIR δείχνει νέο και δροσερό σαν την πρώτη μέρα παρουσίασης του (πριν 5 χρόνια). Μα , αυτό δεν είναι ο μοναδικός λόγος που έκανε την Arai να κάνει ένα βήμα παραπάνω.
Είναι γνωστό ότι τα κράνη Arai φημίζονται για τη μεγάλη διάρκεια ζωής τους και την υπερφυσική αντοχή τους στην σκληρή χρήση. Παρόλ΄ αυτά τα original ανταλλακτικά είναι διαθέσιμα, για να μπορέσει ένα κράνος να διατηρηθεί σε τέλεια κατάσταση , σαν την πρώτη μέρα που βγήκε από τις εγκαταστάσεις της Arai στην Ιαπωνία.
Αυτό που πραγματικά μετράει είναι το ότι η Arai έχει εξελίξει μια καινούργια τεχνολογία στην κατασκευή κρανών. Από καινούρια υλικά και νέες μεθόδους κατασκευής μέχρι νέα τεχνικά χαρακτηριστικά. Και όλα συντελούν στο να προσφέρουν ένα καλύτερο κράνος, ασφαλέστερο και πιο άνετο.
Όλη αυτή η τεχνολογία , όλη αυτή η τεχνογνωσία της Arai έχει συγκεντρωθεί εδώ και πολλά χρόνια αγώνων GRAND PRIX και MOTO GP και αμέτρητα χιλιόμετρα δρόμου . Όλα αυτά συμπεριλήφθηκαν στην κατασκευή και παραγωγή ενός κράνους που τελικά δικαίωσε την εκτενή μελέτη και έρευνα που χρειάστηκε για την δημιουργία του. 
Τεχνικά χαρακτηριστικά: 
  • Αφαιρούμενο εσωτερικό
  • Ρυθμιζόμενη αεροτομή
  • Σπόϊλερ στο σαγόνι
  • Κούμπωμα Double D Ring
  • Υλικό κατασκευής Carbon Kevlar
  • Κούμπωμα Quick Release
  • Γεαφικά από Drudi Performance
  • Βάρος: 1.350 γρ
Αποκτήστε το τώρα σε νέα τιμή 699€.

Δευτέρα 23 Ιανουαρίου 2012

11:27 π.μ.

Ομορφιά και προστασία;






Όσοι δεν αντιλαμβάνεστε πόσο μεγάλο πρόβλημα είναι το “τι-θα-βάλω;” για μια κοπέλα, για μία σύντροφο, λίγο πριν βγείτε στο δρόμο, τότε μάλλον είτε είστε πολύ τυχερός, είτε πολύ μόνος, έχετε μείνει πολύ καιρό χωρίς σχέση. Φυσικά το πρόβλημα του “τι-θα-βάλω;” εντείνεται όταν υπάρχει και σκούτερ ανάμεσα στο ζευγάρι και η έξοδος έχει να κάνει με κίνηση πάνω σε δίτροχο.  Παράλληλα όσοι οδηγούμε σκούτερ ή  μοτοσυκλέτες χρόνια γνωρίζουμε επίσης το πόσο σημαντική είναι η κατάλληλη ένδυση και για μια συνεπιβάτισσα.
Άρα που οδηγούμαστε; Ότι το μπουφάν της φίλης σας ή όμορφο και ακατάλληλο θα είναι ή άκομψο και μοτοσυκλετιστικό; Ευτυχώς οι εταιρίες μοτοσυκλετιστικής ένδυσης έχουν κάνει τα τελευταία χρόνια φιλότιμες προσπάθειες και έχουν καταφέρει να κατασκευάσουν σωστά ρούχα που ταιριάζουν στο γυναικείο σώμα, αλλά κανείς όπως η εταιρία GoGo Gear, από το Λος Άντζελες των ΗΠΑ.
Τα μπουφάν της εταιρίας είναι καλόγουστα, κομψά – για τα γυναικεία γούστα τουλάχιστον – και παράλληλα διαθέτουν τις προδιαγραφές ενός σωστού μοτοσυκλετιστικού μπουφάν, παρόλο που δείχνουν λεπτεπίλεπτα και εύθραυστα. Τα GoGo Gear που απευθύνονται στα σκουτερο-κόριτσα είναι φτιαγμένα από ανθεκτικά στην τριβή συνθετικά υφάσματα και παράλληλα διαθέτουν προστατευτικά σε αγκώνες, πλάτη και ώμους, που είναι εγκεκριμένα (CE), παρέχοντας προστασία σε περίπτωση πτώσης.
Η εταιρία έχει παρουσιάσει τα προϊόντα της σε πολλά σαλόνια και εκθέσεις ανά τον κόσμο (και στο Μιλάνο πρόσφατα) αποσπώντας μάλιστα και βραβεία σχεδιασμού. Πέρα από τα χαρακτηριστικά προστασίας που διαθέτουν, έχουν αντανακλαστικά σημεία, κλείνουν σωστά ώστε να μην επιτρέπουν στον αέρα να εισβάλλει από διάφορα ανοίγματα (στα μανίκια, στο στήθος, κ.λπ.) και είναι αδιάβροχα. Οι τιμές τους ξεκινούν από χονδρικά τα 190 ευρώ και φτάνουν μέχρι 330 και αν τα παραγγείλετε ηλεκτρονικά στην ιστοσελίδα του κατασκευαστή, αποστέλλονται ταχυδρομικώς σε όλο τον κόσμο (διεύθυνση www.gogogearla.com)
Επίσης μεγάλο ενδιαφέρον έχουν οι ερωταπαντήσεις στο κεφάλαιο “FAQ- Frequently Asked Questions” της ιστοσελίδας της GoGo Gear, όπου η δημιουργός-σχεδιάστρια αναλύει τις έξυπνες τεχνικές με τις οποίες κάνει τα τζάκετ να κρύβουν τον προορισμό και τις πραγματικές δυνατότητές τους.
Και επειδή όπως εσείς, έτσι κι εμείς, όταν τα πρωτοείδαμε, είπαμε πως “αποκλείεται να έχουν προστατευτικά από μέσα”, παρακολουθήστε το αντίστοιχο βιντεάκι με τη δημιουργό των τζάκετ που επιδεικνύει όλα τους τα χαρακτηριστικά.
Πηγή: scooternet.gr


Παρασκευή 13 Ιανουαρίου 2012

11:13 π.μ.

Dainese Stock SF Aπό 519€ μόνο 280€



Το Dainese SF μπουφάν είναι κατασκευασμένο από ιδιαίτερα μαλακό και ελαφρύ τύπο δέρματος(αγελάδας) και διαθέτει αφαιρούμενη προστασία από συνθετικό υλικό, ελαστικά ένθετα στο στήθος και τους ώμους που επιτρέπουν πιο φυσικές κινήσεις και φερμουάρ για σύνδεση με παντελόνι.
Το εσωτερικό διαθέτει την νέα 3D Bubble με την επαναστατική έννοια ιδανικό μικροκλίματος με μια εντελώς διάτρητη δομή που δημιουργεί ένα μαξιλάρι αέρα μεταξύ του σώματος του αναβάτη με το jacket να κρατά χαμηλές θερμοκρασίες όταν τα πράγματα ζεσταίνουν και να διατηρεί την ζεστασιά του σώματος μέσα όταν ο καιρός κρυώνει.



Χαρακτηριστικά:
  • Αφαιρούμενα προστατευτικά
  • 3D-Bubble Εσωτερικό
  • D-SKin Δέρμα
  • Ρυθμιζόμενο κούμπωμα στα πλευρά
  • Ανακλαστικά 

Τιμή: Από 519€ μόνο 280€.

Κυριακή 8 Ιανουαρίου 2012

2:24 μ.μ.

Νέα Eξάτμιση Malossi RX

Έφτασε η νέα εξάτμιση της Malossi με την ονομασία RX, που είναι ειδικά κατασκευασμένη για maxi scooters.  
Η νέα RX είναι ομολογκαρισμένη βάση την νομοθεσία της Ευρωπαϊκής Ένωσης χωρίς όμως να αποκλίνει τεχνολογικά από την τεχνογνωσία της Malossi
Το νέο τελικό εξάτμισης σχεδιάστηκε από την αρχή χρησιμοποιώντας καινούργια υλικά κατασκευής ενώ μπορεί να σας προσφέρει καλύτερες επιδόσεις πάντα μέσα στα επιτρεπτόμενα όρια θορύβου. 
Ένα ακόμα αριστούργημα από την Malossi
Τεχνικά χαρακτηριστικά: 
  • Ομολογκαρισμένη
  • Κατασκευασμένη από ανοξείδωτο ατσάλι
  • Λογότυπο Malossi χαραγμένο με laser
  • Μείωση βάρους έως 3,5 κιλά
  • Τελικό καπάκι από ανθρακονήματα
  • Καλύτερες επιδόσεις
  • Εύκολη προσαρμογή
  • Μείωση κραδασμών

Κατάλληλη για scooters από 125cc έως 400cc. 
Άμεσα διαθέσιμη για: 
  • Piaggio Beverly 300
  • Piaggio Beverly 250
  • Honda SH 300
  • Yamaha X-Max 250


Πηγή: alexopoulosltd.blogspot.com