Moto Catalog: Μοτοσυκλέτα Και Αξεσουάρ

Blog για την μοτοσυκλετα, το σκουτερ, το παπι και τα αξεσουαρ τους.

Breaking

Κυριακή 12 Ιουνίου 2011

Λιπαντικό Silkolene Scoot 4

Λιπαντικό Silkolene Scoot 4

Μια νέα εφαρμοσμένη και επαναστατική τεχνολογία υπογράφει ένα εκ τωνκορυφαίων συνθετικών λιπαντικών για τετράχρονα scooter.
Το συνθετικό εστερικής* βάσης Scoot 4 10W-40 της Silkolene είναι αποτέλεσμα μιας νέας τεχνολογίας ονόματι Electrosyntec**,       χάρη στην οποία μπορεί και προσφέρει την καλύτερη δυνατή λίπανση κάτω από κάθε συνθήκη.
Η δυνατότητα αυτής της οργανικής χημικής σύνθεσης να διατηρεί την τάξη ιξώδους αναλλοίωτη χωρίς να “σπάει” ακόμα και στις πλέον υψηλές θερμοκρασίες, εγγυάται τον καλύτερο δυνατό συνδυασμό απόδοσης, οικονομίας και αξιοπιστίας!
Το Scoot 4 διατίθεται από την εταιρία Mototrend SA, αντιπρόσωπο της Kymco στη χώρα μας και είναι κατάλληλο για χρήση από όλα τα scooter με τετράχρονο κινητήρα. Υπερκαλύπτει τις πλέον αυστηρές προδιαγραφές API SG/SH/SJ και JASO MA/MA2, καλύπτοντας 100% κάθε σύγχρονη ανάγκη.
Η τιμή του Scoot 4 είναι 13,78 € το λίτρο και θα το βρείτε στο δίκτυο αντιπροσώπων της Kymco ανά την Ελλάδα, μαζί με την πλήρη σειρά λιπαντικών και προιόντων φροντίδας FUCHS-SILKOLENE, κατάλληλων για όλα τα μηχανοκίνητα δίκυκλα.
Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε επίσης να απευθυνθείτε στο τηλ. 800-11-20025και στην ιστοσελίδα www.kymco.gr.
Πηγή: allaboutbikes.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου