Moto Catalog: Μοτοσυκλέτα Και Αξεσουάρ

Blog για την μοτοσυκλετα, το σκουτερ, το παπι και τα αξεσουαρ τους.

Breaking

Παρασκευή 20 Μαΐου 2011

Mini DVR-3

mini dvr
Η εξέλιξη της πολύ πετυχημένης DVR-2 H.720 είναι γεγονός !
Η 3η γενιά καμερών με chip Zorro 9 και κάμερα SONY 550tvl με ανάλυση full D1 720 x 576 με ρυθμό μεταφοράς δεδομένων μέχρι 13mb/s Bit . Αυτό σημαίνει πρακτικά βελτιωμένη ποιότητα εικόνας μέχρι και 25% σε σχέση με την DVR-2 H.720 !
Επιπλέον μπορείτε να αναπαράγετε μέσω της ενσωματωμένης οθόνης οθόνης και του μεγαφώνου ότι έχετε εγγράψει αμέσως μόλις ολοκληρώσετε την εγγραφή σας.
Μπορείτε να συνδέσετε το εγγραφικό απ'ευθείας με την τηλεόραση για να αναπαράγετε τα βίντεό σας ή να το συνδέσετε με Η/Υ για να αποθηκεύσετε, να επεξεργαστείτε και να δείτε ότι έχετε τραβήξει.
Η κάμερα που περιλαμβάνεται στην συσκευασία, βασίζεται στην εξαιρετική HQ2 bullet camera που είναι μόλις 19mm διαμέτρου και 55mm μήκους. Είναι μια κάμερα 550 tv lines με υψηλής ταχύτητας ανταπόκριση στις εναλλαγές του φωτός. Είναι τοποθετημένος φακός ευρυγώνιος 3.6mm ο οποίος είναι δυνατόν να αντικατασταθεί από άλλους για να αλλάξετε το εύρος της γωνίας όρασης αν θέλετε.
Η κάμερα έχει στο πίσω μέρος σπείρωμα 14mm για να βιδώνετα πάνω στην πλειοψηφία των βάσεων και ένα εξωτερικό μικρόφωνο είναι ενσωματωμένο επάνω στο καλώδιο.
Aλλη μια φανταστική προσθήκη στο κιτ εγγραφικού και κάμερας είναι ένα "lanc"τηλεχειριστήριο που χρησιμεύει για να ανάβει/σβήνει το σύστημα καθώς και για να ενεργοποιεί και να στματάει την εγγραφή. Το τηλεχειριστήριο μπορεί να φορεθεί στον καρπό για εφαρμογές όπου η κάμερα και το εγγραφικό είναι επάνω μας τοποθετημένα ή να το τοποθετήσετε στον πίνακα οργάνων, στα χειριστήρια ή στην τιμονόπλακα για εφαρμογές όπου το σύστημα τοποθετείται επάνω στην μοτοσυκλέτα.
Κάθε Mini DVR-3 έρχεται με 2 x 1400mah επαναφορτιζόμενες μπαταρίες οι οποίες δίνουν περίπου 2.5 ώρες εγγραφής η κάθε μία. Οι μπαταρίες μπορούν να φορτιστούν είτε εντός του εγγραφικού είτε εκτός με τον παρεχόμενο φορτιστή.
Επίσης σε κάθε συσκευασία Mini DVR-3 υπάρχει και ένας αντάπτορας για τον αναπτήρα του αυτοκινήτου ο οποίος χρησιμεύει είτε για φόρτιση των μπαταριών είτε για μόνιμη παροχή ρεύματος σε τοποθετήσεις του συστήματος εντός του αυτοκινήτου. Το σύστημα μπορεί να μπεί σε "CAR MODE" το οποίο μπορεί να διαγνώσει πότε το σύστημα τροφοδοτείται με ρεύμα από το αυτοκίνητο. Σε αυτό το σημείο ανάβει και αρχίζει να εγγράφει αυτόματα. Αν χρησιμοποίησετε το "LOOP MODE" τότε μετατρέπεται σε ένα εγγραφικό "μαύρο κουτί".
Υπάρχει η δυνατότητα αποτύπωσης της ημερομηνίας και της ώρας το οποίο μπορεί και να απενεργοποιηθεί. Στην λειτουργία "motion detection" μπορεί να αποθηκεύσει μέχρι και 20 δευτερόλεπτα πρίν από το σημείο εγγραφής ("Pre Event" recording).
Πιστεύουμε ότι αυτή είναι η ιδανική λύση σε κάμερα και εγγραφικό για κάθε είδους δραστηριότητα; Μηχανοκίνητα σπόρ, Σκι, Ποδηλασία κλπ. Διάφορες βάσεις στήριξης για την κάμερα παρέχονται για κάθε απαίτηση.
Η κάμερα είναι πλήρως αδιάβροχη αλλά το εγγραφικό δεν είναι και πρέπει να τοποθετείται σε σημεία που προστατεύεται από την υγρασία.
Τεχνικά χαρακτηριστικά :
  • LCD 2.5" 920 x 240 pixels
  • Resolution D1 PAL 720 x 576 (25fps)
  • Standard PAL / NTSC
  • Disk format FAT16, FAT32
  • AV IN 2.5mm Jack 5v Output 300mA
  • MIC internal and external selectable
  • Batteries 1400mAh x 2 included
Άλλα χρακτηριστικά:
  • Live view on screen before/during recording
  • Vibrate Alert on record/stop/power down
  • TV record function (cables included)
  • Pre-Event - Motion detection, Loop Mode
  • Car Mode Auto Record function
  • MPEG 4 .AVI Edits with movie maker, imovie
  • LANC Remote start/stop on/off

mini dvr mini dvr 3 mini dvr 2
Αγοράστε το πατώντας εδώ.













Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου