Moto Catalog: Μοτοσυκλέτα Και Αξεσουάρ

Blog για την μοτοσυκλετα, το σκουτερ, το παπι και τα αξεσουαρ τους.

Breaking

Παρασκευή 25 Σεπτεμβρίου 2015

12:28 μ.μ.

Λάμπα Μοτοσυκλέτας Αλογόνου Blu Xe 12V H4 - 60/55W



Λάμπα μοτοσυκλέτας αλογόνου H4 της Lampa, με τεχνολογία Blu Xe υψηλής απόδοσης.
Χαρακτηριστικά:
  • Λευκό φως
  • Θερμοκρασία χρώματος: έως 4.500 Κ
  • Υψηλή φωτεινή ροή
  • Υψηλής απόδοσης
12:14 μ.μ.

Βαλίτσα Μοτοσυκλέτας Kappa Garda KGR52 52lt Monokey


Κεντρική βαλίτσα μοτοσυκλέτας από την Kappa με την ονομασία Garda. Χαρακτηρίζεται από την πρωτοποριακής της αισθητική αλλά και το μεγάλο αποθυκευτικό της χώρο. 

Χαρακτηριστικά:

  • Χωρητικότητα 52 lt
  • Μέγιστο βάρος φορτίο 10 κιλά
  • Χωράει 2 ανοιγόμενα κράνη
  • Εσωτερικός ιμάντας δεσίματος
  • Τεχνολογία Monokey(ένα κλειδί)

 Βρείτε την στο e-moto.gr


12:02 μ.μ.

Βρες την φθηνότερη βενζίνη. Στείλε SMS ΔΩΡΕΑΝ στο 54151



Τι είναι η υπηρεσία;

Πρόκειται για υπηρεσία ενημέρωσης μέσω SMS για τα 3 πιο φτηνά σημεία πώλησης αμόλυβδης βενζίνης 95 οκτανίων στην περιοχή (δημοτικό διαμέρισμα) που σας ενδιαφέρει.

Πως λειτουργεί;

Στέλνοντας SMS με την περιοχή που σας ενδιαφέρει στο 54151, έρχεται άμεσα στο κινητό σας απάντηση που περιέχει την τιμή της βενζίνης, το πρατήριο πώλησης καυσίμων, καθώς και τη διεύθυνση για κάθε ένα από τα 3 φθηνότερα σημεία πώλησης που εντοπίστηκαν στην περιοχή που δηλώσατε (πχ. Χαλάνδρι, Ηλιούπολη, Αιγάλεω).

Από πότε είναι σε ισχύ;

Από Πέμπτη 12 Μαίου 2011 για όλη την Αττική και από αρχές Ιουλίου για την υπόλοιπη Ελλάδα (η ακριβής ημερομηνία ενεργοποίησης για την υπόλοιπη Ελλάδα θα ανακοινωθεί).
Ποιος μπορεί να κάνει χρήση της υπηρεσίας; Η εφαρμογή έχει αναπτυχθεί αφιλοκερδώς από την εταιρία Upstream και παρέχεται δωρεάν από τις εταιρίες κινητής τηλεφωνίας Cosmote, Vodafone και Wind, στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας κοινωνικής αλληλεγγύης για μείωση τιμών του ΥΠΑΑΝ. Συνεπώς η εφαρμογή απευθύνεται σε όλους τους καταναλωτές που χρησιμοποιούν τις υπηρεσίες των τριών εταιριών κινητής τηλεφωνίας.

Τι θα μου κοστίσει;

Η αποστολή SMS στην υπηρεσία είναι χωρίς χρέωση (€0 ανά SMS)
Από που προέρχονται τα δεδομένα που χρησιμοποιεί η SMS υπηρεσία; Όλα τα στοιχεία παρέχονται από τον ιστότοπο www.fuelprices.gr της Γενικής Γραμματείας Εμπορίου.
Πόσο ενημερωμένες είναι οι πληροφορίες που θα λαμβάνω μέσω SMS; Η ενημέρωση των πληροφοριών της πλατφόρμας SMS γίνεται ανά τακτά χρονικά διαστήματα μέσα στην ημέρα.

Οδηγίες χρήσης της υπηρεσίας:

Για τη λήψη των επιθυμητών πληροφοριών, στείλτε SMS χωρίς χρέωση στο 54151 με το όνομα του δημοτικού διαμερίσματος που επιθυμείτε και σε λίγα δευτερόλεπτα θα λάβετε τις πληροφορίες στο κινητό σας τηλέφωνο. Η απάντηση περιλαμβάνει την εταιρία εμπορίας καυσίμων, την τιμή της βενζίνης καθώς και τη διεύθυνση για κάθε ένα από τα 3 σημεία πώλησης.



12:00 μ.μ.

Πρώτη γνωριμία των Marquez και Barreda με την Africa Twin



Ο Joan Barreda της Team HRC Ντακάρ και ο δύο φορές πρωταθλητής του MotoGP Marc Marquez είναι από τους πρώτους αναβάτες της Honda που είχαν την ευκαιρία να δοκιμάσουν τις δυνατότητες της νέας  CRF1000L Africa Twin στην περιοχή της Βόρειας Ισπανίας.

Η προσπάθεια των δύο αναβατών παγκόσμιας κλάσης, να δοκιμάσουν τις απεριόριστες δυνατότητες της νέας Africa Twin τόσο με μηχανικό όσο και με Dual Clutch κιβώτιο ταχυτήτων αποτυπώνεται με τον καλύτερο τρόπο μέσα από τα πλάνα των βίντεο.




Πάτα εδώ για να δεις περισσότερα για το Honda CRF1000L Afrixa Twin

Πηγή
11:59 π.μ.

Σιαγώνες Φυγοκεντρικού για Honda SH 150



Σας παρουσιάζουμε όλες τους διαθέσιμους τύπους σε σιαγώνες φυγοκεντρικού, από τα μεγαλύτερα εργοστάσια Παγκοσμίως, για Honda SH 150. Δείτε παρακάτω περισσότερα:


Σετ σιαγώνες φυγοκεντρικού συμπλέκτη με καμπάνα MALOSSI



Σετ σιαγώνες φυγοκεντρικού συμπλέκτη με καμπάνα NEWFREN 


Σιαγώνες φυγοκεντρικού συμπλέκτη NEWFREN


Σιαγώνες φυγοκεντρικού συμπλέκτη MALOSSI


Σιαγώνες φυγοκεντρικού συμπλέκτη ρυθμιζόμενες MALOSSI Delta



Σιαγώνες φυγοκεντρικού συμπλέκτη Dr. Pulley




11:58 π.μ.

Φίλτρο Αέρος Μοτοσυκλέτας Hiflofiltro για Kawasaki KLE 500



Ένα από τα βασικά συστατικά για την καλή και μακροχρόνια λειτουργία ενός κινητήρα είναι η σωστή επιλογή φίλτρου αέρος. Συγκεκριμένα το Hiflofiltro HFA2202 που είναι ειδικά κατασκευασμένο για Kawasaki KLE 500, διακρίνεται για την κορυφαία ποιότητας κατασκευής του αλλά και για την εξαιρετική του απόδοση στην αντικατάσταση του εργοστασιακού φίλτρου.

Ζητήστε και επιλέξτε Hiflofiltro γιατί:

  • Έχουν κορυφαία ποιότητα και σχέση τιμής απόδοσης 
  • Είναι αναπτυγμένα για τους σύγχρονους κινητήρες υψηλών απαιτήσεων
  • Σχεδιασμένα με βάση την εργοστασιακή βάση του φίλτρου για εύκολη αντικατάσταση
  • Δουλεύουν χωρίς καμία μετατροπή και ρύθμιση
  • Κατασκευασμένα από ίνες χαρτοπολτού και ρητίνες
  • Ειδική επεξεργασία για την απόκτηση του σωστού πάχους για την καλύτερη διήσθηση αέρος
  • Η καλύτερη λύση για αντικατάσταση του εργοστασιακού φίλτρου αέρος
Εφαρμόζει σε:

  • KAWASAKI EL 250 ELIMINATOR 1991-1996
  • KAWASAKI EL 252 1997-2000
  • KAWASAKI KLE 500 1997-2005
  • KAWASAKI KLE 500 2006-2007


11:56 π.μ.

Δισκόπλακες Newfren για Yamaha XT 600E



Οι δισκόπλακες μοτοσυκλέτας της NEWFREN κατασκευάζονται από carbon ατσάλι το οποίο δέχεται ειδική θερμική κατεργασία. Αναλόγως τον τύπο της δισκόπλακας χρησιμοποιείται καλούπι ή ειδική κοπή Laser για την κατασκευή. Μεγάλη προσοχή δίνεται στο φινίρισμα του προϊόντος για να διασφαλίσουμε τον απόλυτο παραλληλισμό της δισκόπλακας με το κέντρο του τροχού με τις μικρότερες δυνατές ανοχές, έτσι ώστε να πετύχουμε την τέλεια αίσθηση κύλισης του τροχού. Το αποτέλεσμα είναι ελεγχόμενο και προοδευτικό φρενάρισμα. Για τέλεια αποτελέσματα συστήνουμε την χρήση μεταλλικών ή οργανικών τακακίων NEWFREN.Οι στάνταρ δισκόπλακες είναι ιδανικές για την αντικατάσταση της γνήσιας τοποθετημένης δισκόπλακας. Συνήθως είναι οπίσθιες αλλά χρησιμοποιούνται και μπροστά σε μοτοσυκλέτες των προηγούμενων κυρίως χρόνων. Η NEWFREN προσφέρει ολοκληρωμένη γκάμα για εμπρόσθια και οπίσθια χρήση υψηλών απαιτήσεων.


Μπροστινή δισκόπλακα Newfren






Πίσω δισκόπλακα Newfren

Κυριακή 13 Σεπτεμβρίου 2015

10:56 π.μ.

6 Λόγοι Που Οι Μοτοσυκλετιστές Είναι Καλύτεροι Οδηγοί Αυτοκινήτου



Με τόσο πολύ τον συντονισμό, προσοχή και ικανότητα που χρειάζεται για να οδηγήσουν με ασφάλεια μέσα σε όλα τα είδη οδικής κυκλοφορίας, οι οδηγοί μοτοσυκλέτας αναπτύσουν δεξιότητες που τους κάνουν καλύτερους οδηγούς αυτοκινήτου.

Διαβάστε τους 6 λόγους που συμβαίνει αυτό.

1) Καλύτερος συντονισμός

Η οδήγηση μοτοσυκλέτας(ακόμα και σκούτερ) απαιτεί συντονισμό. Έχει δύο διαφορετικά φρένα, ισσοροπία, την γιαγιά με το yaris, τον αγριεμένο ταξιτζή και όλα αυτά μπορεί πάνω σε στροφή! Οπότε απευθείας έχουμε αυξημένη επιδεξιότητα και μέγιστη προσοχή στο περιβάλλον χώρο.

2) Πιο αμυντική οδήγηση

Το αυτοκίνητο με την λαμαρίνα, τις ζώνες ασφαλείας, τους αερόσακους δημιουργούν ένα κλουβί ασφαλείας, προσφέροντας μία χαλαρότητα και νηνεμία στον οδηγό.

Στην μοτοσυκλέτα δεν ισχύει τίποτα από όλα τα παραπάνω. Βάζεις τα όρια σου, γνωρίζοντας οτι το λάθος δεν συγχωρεί. Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα να έχουμε καλύτερα αντανακλαστικά, καλύτερη αντίληψη του χώρου με πιο άμεση αποτελεσματικότητα.

3)  Μεγαλύτερη επίγνωση των καιρικών συνθηκών

Η οδήγηση μοτοσυκλέτας σε άσχημες καιρικές συνθήκες, δημιουργεί ένα ¨αρχείο" από εμπειρίες στο οποίο μπορούμε να εκτιμούμε όλο και εύκολα τις συνθήκες οδήγησης.

4) Έλεγχος τυφλών σημείων

Ο μοτοσυκλετιστής όταν βρεθεί στο τιμόνι αυτοκινήτου δεν χρειάζεται να του πουν για τα τυφλά σημεία. Τα γνωρίζει, τα έχει μάθει, τα έχει βιώσει.

Τα λέει ακριβώς το παρακάτω video:


Τυφλά σημεία και νεκρές γωνίες...γιατί πρέπει να τα αποφεύγουμε!http://e-moto.gr
Posted by e-moto.gr on Friday, 28 November 2014


5) Ταχύτερος χρόνος αντίδρασης και λήψης αποφάσεων

Οδηγώντας μοτοσυκλέτα μαθαίνεις να σκανάρεις τον δρόμο και όσα συμβαίνουν γύρω σου. Και καλώς ή κακώς οδηγώντας μοτοσυκλέτα έρχεσαι πιο συχνά αντιμέτωπος(σε σχέση με το αυτοκίνητο) με περιστατικά που μπορεί να πρέπει να λάβεις άμεσα μία απόφαση. Αλλά ποτέ δεν μπορείς να είσαι 100% προνοητικός για το τι μπορεί να σου συμβεί. Είσαι όμως έτοιμος να αντιμετωπίσεις ότι βρεθεί μπροστά σου.

6) Μαθαίνεις από αυτά που βλέπεις




Οδηγώντας μοτοσυκλέτα, επειδή δεν έχεις τις λαμαρίνες γύρω σου, έχεις την δυνατότητα να βλέπεις και να παρατηρείς πιο εύκολα γύρω σου τι συμβαίνει στους οδηγούς αυτοκινήτων.



Τρώνε, γράφουν μηνύματα, μιλάνε στο κινητό, χαζεύουν στο facebook, κοιτάνε το gps, βάφονται, ταΐζουν το σκυλάκι τους - παιδάκι τους - γατάκι τους, μαγειρεύουν, ακούνε μουσική κλπ και εκεί αντιλαμβανόμαστε το κίνδυνο που δημιουργείται. Οπότε μαθαίνουμε από τα λάθη των άλλων και δεν κάνουμε τα ίδια...
Πηγή

Οδηγήστε με ασφάλεια!


Τετάρτη 2 Σεπτεμβρίου 2015

3:15 μ.μ.

Μπίλιες Μετάδοσης Φυγοκεντρικού για SYM HD 200



Δείτε παρακάτω όλες τις προτάσεις μας για μπίλιες μετάδοσης φυγοκεντρικού, από τα καλύτερα εργοστάσια Παγκοσμίως.

Μπίλιες Bando


Οι μπίλιες φυγοκεντρικού της BANDO αποτελούν το ιδανικό συμπλήρωμα για τον ιμάντα της. Οι νέες μπίλιες BANDO είναι μια ποιοτική, συμπαγής και στέρεα κατασκευή η οποία δεν αφήνει το nylon να ξεκολλήσει από το μέταλλο όπως συμβαίνει συχνά. Επιπλέον, είναι κατασκευασμένες από υψηλής ποιότητας nylon το οποίο έχει ακριβώς την απαιτούμενη σκληρότητα έτσι ώστε να μην φθείρονται αλλά ταυτόχρονα να μην κάνουν ζημιά στο variator.





Μπίλιες Malossi


Οι μπίλιες φυγοκεντρικού της MALOSSI προορίζονται για MALOSSI αλλά και OEM variators. Χρησιμοποιούνται για να ρυθμίσετε την σχέση μετάδοσης στο scooter καταφέρνοντας να ισορροπήσετε μεταξύ τελικής ταχύτητας και επιτάχυνσης. Όσο πιο ελαφριές είναι οι μπίλιες τόσο πιο κοντή είναι η μετάδοση και αντίστροφα.


Mπίλιες Dr. Pulley

Dr. Pulley’s sliding roller weights Οι παγκοσμίου φήμης λόγω του πατενταρισμένου πολυγωνικού σχήματός τους SR μπίλιες προσφέρουν : 

  • Εκρηκτικότερη επιτάχυνση 
  • Μεγαλύτερη τελική 
  • Μεγαλύτερο εύρος στην σχέση μετάδοσης 
  • Πιο σταθερή σχέση μετάδοσης




2:56 μ.μ.

Ιμάντας κίνησης Bando για Honda SH 150 '01 - '11



Η ποιότητα, το service και το χαμηλό κόστος είναι το θεμέλιο της φιλοσοφίας Bando. Με επίκεντρο σε προϊόντα που είναι ασφαλή για τον καταναλωτή και φιλικά προς το περιβάλλον.

Οι ιμάντες κίνησης της Bando παρέχουν ακρίβεια και προοδευτική απόδοση κάτω από απαιτητικές συνθήκες οδήγησης. Με εύκαμπτο σώμα neoprene και ισχυρές ίνες fiberglass που αντέχουν στην θερμότητα, την τριβή και την υγρασία για μέγιστη διάρκεια ζωής. Το ανθεκτικό ύφασμα νάιλον και στις δύο πλευρές του ιμάντα, προστατεύει το οδοντωτό τμήμα από την φθορά, παρέχοντας ομαλότερη λειτουργία. 

Άμεσα διαθέσιμος για:

Honda SH 150 '01 - '11

Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ.

Δείτε την παρουσίαση:



Πηγή