Moto Catalog: Μοτοσυκλέτα Και Αξεσουάρ

Blog για την μοτοσυκλετα, το σκουτερ, το παπι και τα αξεσουαρ τους.

Breaking

Δευτέρα 27 Ιανουαρίου 2014

12:15 μ.μ.

ALPINESTARS GUNNER JACKET: ΜΕΙΩΜΕΝΗ ΤΙΜΗ

Το Alpinestars Gunner είναι ένα κοντό μπουφάν μέσης της ιταλικής εταιρίας που προστατεύει τον αναβάτη προσφέρεται από την εταιρία Μοτοδυναμική, στην καλύτερη τιμή που μπορεί να βρει κάποιος στην ευρωπαϊκή αγορά.
Το ειδικά κατασκευασμένο συνθετικό υλικό της Alpinestars που ονομάζεται 600D προσφέρει στo Gunner ανθεκτικότητα ενώ παράλληλα είναι αδιάβροχο. Με την ειδική εσωτερική μεμβράνη το σώμα έχει τη δυνατότητα να αναπνέει, χωρίς να ιδρώνει. Παράλληλα, το τεχνολογικά εξελιγμένο ύφασμα προσφέρει υψηλά επίπεδα προστασίας σε περίπτωση τριβής με την άσφαλτο.
To μπουφάν Alpinestars Gunner διαθέτει για τον εξαερισμό του σώματος του αναβάτη και υπάρχουν προστατευτικά (CE) σε αγκώνες και ώμους, αλλά και θήκες για στήθος και πλάτη. Υπάρχουν ρυθμίσεις σε μέση/λαιμό/μανίκια, αλλά και οι ειδικά σχεδιασμένες τσέπες (αδιάβροχες επίσης) συνδυάζονται με πλήθος σημαντικών χαρακτηριστικών όπως : αφαιρούμενη επένδυση, ειδικά micro-velcro, ελαστικά τμήματα στη μέση για εφαρμογή πάνω στο σώμα του αναβάτη
Η τιμή του Alpinestars Gunner, μετά την έκπτωση είναι 156 ευρώ.
Πηγή: scooternet.gr

Σάββατο 25 Ιανουαρίου 2014

12:10 μ.μ.

Πως να πλυνω τα χειμερινα μου γαντια?

Εάν όταν φοράτε τα γάντια σας, τα χέρια σας μυρίζουν ή κολλάνε τότε μπορείτε να κάνετε κάτι για αυτό. Να τα πλύνετε!

Πάρτε μία λεκάνη με νερό(κρύο), γυρίστε τα γάντια μέσα-έξω και προσθέστε λίγο απορρυπαντικό για ευαίσθητα ρούχα. Κάντε απαλό καθάρισμα, αφήστε τα για λίγη ώρα και ξεπλύνετε πολύ καλά. Στην συνέχεια στραγγίξτε τα με το χέρι και τώρα προσοχή: μην τα βάλετε κοντά σε εστία θέρμανσης(καλοριφέρ, τζάκι, φούρνο μικροκυμάτων κλπ) αλλά προτιμήστε τον φυσικό τρόπο(θερμοκρασία σωματίου). Αυτό ήταν!


Πηγή: emotogr.blogspot.gr

Τρίτη 21 Ιανουαρίου 2014

12:06 μ.μ.

Γιατι χρειαζομαι μπουφαν μοτοσυκλετας?


Η ένδυση όταν είστε πάνω στην μοτοσικλέτα, είναι ζωτικής σημασίας για την ασφάλεια αλλά και για την ευημερία σας. Με το κράνος να είναι αναμφισβήτητα το πιο σημαντικό κομμάτι του εξοπλισμού ασφαλείας που πρέπει να χρησιμοποιείται, έναμπουφάν μοτοσικλέτας είναι επίσης εξαιρετικά σημαντικό.

Το σωστό μπουφάν μοτοσικλέτας θα κρατήσει το σώμα σας ζεστό, προστατεύοντας σας από τους οδικούς κινδύνους. Επίσης σε περίπτωση πτώσης ή ατυχήματος θα σας κρατήσει ασφαλής.
Ένα κατάλληλο μπουφάν μοτοσικλέτας, συμπεριλαμβανομένων και των δερμάτινωνμπουφάν, θα σας προστατεύσει από τα στοιχεία(αέρα,σκόνη,υγρασία,βροχή) και θα σας βοηθήσει να σας κρατήσει ζεστό και ξηρό, ανεξάρτητα από τις καιρικές συνθήκες.

Σε περίπτωση πτώσης τα υλικά που χρησιμοποιούνται θα σας προστατέψουν από εγκαύματα, ενώ αν τα προστατευτικά του σε αγκώνες, ώμους και πλάτη θα απορροφήσουν δυνάμεις από την κρούση.
Ενώ μετακινούμαστε στον αέρα κυκλοφορούν διαφόρων ειδών αντικείμενα(έντομα/χαλίκι/χώμα/σκουπίδια κα). Σε πολλές περιπτώσεις όταν πέφτουν πάνω μας και λόγω της ταχύτητας μας, η πρόσκρουση πονάει. Τα μπουφάν μοτοσυκλέτας λόγω του χοντρού υφάσματος που χρησιμοποιούν(ύφασμα ή δέρμα) θα την απορροφήσουν χωρίς εμείς να νιώσουμε τίποτα.

Οι καιρικές συνθήκες συνέχεια αλλάζουν. Σε όλους έχει συμβεί να ξεκινάς με ήλιο, να συναντάς αέρα και να καταλήγει σε βροχή. Εάν τα μπουφάν σας είναι κατάλληλο, με προδιαγραφές μοτοσυκλέτας, όλα τα παραπάνω δεν σας απασχολήσουν. Η τεχνολογία στα μπουφάν μοτοσυκλέτας έχει διεισδύσει για τα καλά, προσφέροντας μεμβράνες αδιαβροχοποίησης, αντιανεμικές ικανότητες, θερμικές επενδύσεις και εφαρμογή για όλων των τύπων σωματότυπους.

Την νύχτα η ορατότητα μειώνεται. Τα αντανακλαστικά σημεία και ειδικά χρώματα που χρησιμοποιούν οι εταιρείες κατασκευής, θα σας κάνουν να τραβάτε τα βλέμματα καθαρά για λόγους ασφάλειας.

Τέλος, η οδήγηση μοτοσυκλέτας είναι ευχαρίστηση. Αναζωογονεί και προσφέρει απόλαυση. Διαβάζοντας όλα τα παραπάνω και χρησιμοποιώντας ένα μπουφάνμοτοσυκλέτας γλυτώνουμε από πολλές έννοιες, χαλαρώνουμε και απολαμβάνουμε την κάθε στιγμή. 

Πηγή: emotogr.blogspot.gr

Δευτέρα 6 Ιανουαρίου 2014

11:29 π.μ.

Κρανος Nolan N86 Specter 43

Το κράνος της Nolan N86 είναι ένα νέο full-face που χαρακτηρίζεται για το σπορ σχεδιασμό, τον συμπαγή όγκο, τον πλούσιο στάνταρ εξοπλισμό, την εφαρμογή και άνεση του. Το N86 είναι εξοπλισμένο με εσωτερική ζελατίνα(VPS), Pinlock για να μην θολώνει, αφαιρούμενο/πλενόμενο εσωτερικό, Microlock2 (πατέντα) διπλό σύστημα κλεισίματος.

Χαρακτηριστικά:
  • Κατασκευασμένο από Polycarbonate κέλυφος
  • VPS Εσωτερική ζελατίνα
  • Αντιθαμβωτικό σύστημα Pinlok(περιλαμβάνεται)
  • Σύστημα αερισμού
  • Αφαιρούμενο και πλενόμενο Clima Comfort εσωτερικό με αντιβακτηριακή επίστρωση
  • Κλείσιμο Microlock2
  • Θήκη NCOM Σύστημα Επικοινωνίας με κινητό
  • Χώρος για εύκολη τοποθέτηση γυαλιών μυωπίας ή ηλίου

Πηγή: e-moto.gr και emotogr.blogspot.gr

Πέμπτη 2 Ιανουαρίου 2014

11:25 π.μ.

Μπουφαν Dainese G.Knighbridge D-Dry

Σχεδιασμός και τη λειτουργικότητα ενώνονται σε αυτό το μπουφάν για καθημερινή αστική χρήση. Με βλέμμα στον σύγχρονο χρήστη πάνω στη σέλα ενός scooter, που θα το χρησιμοποιήσει για επαγγελματικούς λόγους ή  και για αναψυχή. Διακρίνεται από την σύγχρονη μητροπολιτική του εμφάνιση και μπορεί να φορεθεί σαν ένα πανωφόρι. Η άνεση εξασφαλίζεται από τη μεμβράνη D-Dry ® με απανωτές στρώσεις από μαλακό ελαστικό ύφασμα που στεγνώνει γρήγορα σε περίπτωση βροχής.

Τεχνικά Χαρακτηριστικά:
  • Κατασκευασμένο από ύφασμα και ελαστικά μέρη
  • 100% Αδιάβροχο με μεμβράνη D-Dry
  • Πιστοποιημένα προστατευτικά στους ώμους
  • Θήκη για προστατευτικό πλάτης G1&G2
  • Ρύθμιση με Velcro στον λαιμό και στους καρπούς
  • Ρύθμιση στην μέση για τέλεια εφαρμογή
  • Φερμουάρ στα πλαϊνά της μέσης
  • Ανακλαστικά
  • 4 εξωτερικές τσέπες
  • Εσωτερική τσέπη σχεδιασμένη για mp3 player
  • Τσέπη στην θερμική επένδυση
Τιμή: Από 249€ Τώρα 230€