Moto Catalog: Μοτοσυκλέτα Και Αξεσουάρ

Blog για την μοτοσυκλετα, το σκουτερ, το παπι και τα αξεσουαρ τους.

Breaking

Κυριακή 30 Δεκεμβρίου 2012

4:13 μ.μ.

Joe Bar Ρολόι Κομοδινου

Joe Bar Ρολόι Κομοδινου
Είστε λάτρης του θρυλικού κομικ Joe Bar? Θέλετε να σας ξυπνάει και το πρωί? Τότε το ρολόι κομοδίνου του Joe Bar δεν θα πρέπει να λείπει από την συλλογή σας! Ένα ιδανικό δώρο!

Τιμή: 35,00€

Αγοράστε το πατώντας εδώ.

Πηγή: extremeps.gr
-->
3:39 μ.μ.

OJ - Θερμικό Κάλυμα χεριών για Scooter/Παπιά

Δεν σας αρέσει να φοράτε γάντια? Δεν μπορείτε να οδηγήσετε? Η Ιταλική OJ σας παρουσιάζει ένα πολύ καλό και έξυπνο τρόπο να προστατεύσετε τα χέρια σας από το κρύο, την υγρασία και την βροχή. Τα θερμικά καλλύματα προσαρμόζονται εύκολα πάνω στο τιμόνι του scooter ή και του παπιού σας, είναι universal, σε περίπτωση που αλλάξετε δίκυκλο, αντιανεμικά και διαθέτουν ζεστή επένδυση.



Τιμή: 35,00€

Αγοράστε το πατώντας εδώ.

Πηγή: extremeps.gr



-->

Δευτέρα 10 Δεκεμβρίου 2012

1:21 μ.μ.

PIRELLI ANGEL ST για SUZUKI HAYABUSA

Τα νέα ελαστικά της Pirelli Angel ST δημιουργήθηκαν για να καλύψουν μια μεγάλη γκάμα μοτοσυκλετών τόσο στο θέμα του κυβισμού αλλά και της χρήσης. Διαθέτοντας χαρακτηριστικά υψηλής πρόσφυσης, αντοχής στην χρήση αλλά και κορυφαία συμπεριφορά στην βροχή, τα τοποθετούν στην κορυφή της κατηγορίας τους.


Μια νέα γενιά γόμας με υψηλή περιεκτικότητα σε διοξείδιο του πυριτίου για χρήση τουρισμού.
Εξαιρετικό κράτημα σε στεγνές επιφάνειες, με τη μέγιστη ασφάλεια και σε υγρές επιφάνειες και σε χαμηλές θερμοκρασίες.
Ο πρωτοποριακός σχεδιασμός του πέλματος συνδυάζει την υψηλή χιλιομετρική απόδοση με μια σύγχρονη και ελκυστική εμφάνιση. Το νέο εμπρός και πίσω προφίλ έχει σχεδιαστεί για τις τελευταίες μοτοσικλέτες touring , και να εξασφαλίζεται ουδέτερη και ομοιόμορφη απόδοση σε όλες τις οδικές συνθήκες.Εξαιρετική χιλιομετρική απόδοση με σταθερή και αξιόπιστη απόδοση δικαίωμα μέχρι το τέλος της ζωής του.
Η τιμή των 300,80€ αφορά τις διαστάσεις ελαστικών Μπροστά: 120/70/17 και πίσω 190/50/17 και είναι αποκλειστικά για το μοντέλο Hayabusa της Suzuki.
Αγοράστε το πατώντας εδώ.

Κυριακή 9 Δεκεμβρίου 2012

1:18 μ.μ.

ASURA - Ψηφιακό πολυόργανο


Ψηφιακό πολυόργανο από την "ASURA". Με πολλαπλές ενδείξεις για την μοτοσυκλέτα σας. Σε μικρή διάσταση για ευκολία στην τοποθέτηση αλλά και ιριδίζουσα ένδειξη για πλήρη ορατότητα. 
  • Ένδειξη ταχύμετρου σε Km/h αλλά και σε M/h.
  • Μέγιστη ταχύτητα
  • Μέγιστες στροφές κινητήρα
  • Οδόμετρο
  • Θερμοκρασία αέρα
  • Θερμοκρασία λαδιού
  • Ένδειξη χαμυλής στάθμης μπαταρίας
  • Ένδειξη υπερθέρμανσης 
  • LCD δείκτες φλάς, νεκρό, πίεση λαδιού κτλ.
Τιμή: 199,26€ 

Αγοράστε το πατώντας εδώ.

Πέμπτη 6 Δεκεμβρίου 2012

1:14 μ.μ.

OXFORD - Φορτιστής Μπαταριών Μοτοσυκλέτας

OXFORD - Φορτιστής Μπαταριών Μοτοσυκλέτας

Ένας άκρως επαγγελαμτικός και ποιοτικός φορτιστής για την αυτόματη διατήρηση, τη βελτιστοποίηση της μπαταρίας όπου παρατείνει τη διάρκεια ζωής της μπαταρίας (12 volt). Αυτό το εκλεπτυσμένο σύστημα φόρτισης μπαταριών προσφέρει στον χρήστη 3 ξεχωριστές λειτουργίες για τη φόρτιση σε τρεις διαφορετικούς τύπους μπαταριών.
Αυτό το καθιστά κατάλληλο για φόρτιση μπαταριών που κυμαίνονται σε μέγεθος από 1,2 Ah έως 125Ah και ως εκ τούτου καλύπτει μεγάλη γκάμα μπαταριών που τοποθετούνται τόσο σε μοτοσικλέτες αλλά και σε αυτοκίνητα, ακόμη και σκάφη και τροχόσπιτα.
Φτιαγμένο και σχεδιασμένο με τις προδιαγραφές της OXFORD στην Κίνα και από υψηλής ποιότητας υλικά.
Τιμή: 94,99€
Αγοράστε το πατώντας εδώ.
-->

Δευτέρα 3 Δεκεμβρίου 2012

1:09 μ.μ.

Καθρέφτης Shaft Universal

Καθρέφτης Shaft Universal
Ένας απλός και όμορφος τρόπος να δώσετε ένα παραπάνω στυλ στην μοτοσυκλέτα σας. Οι after market καθρέπτες.Κοντός Universal μεταλλικός και χρώματος πορτοκαλί με κοντό μπράτσο. Αεροδυναμικό design. Κατάλληλο για πολλές μοτοσυκλέτες. 

Τιμή: 70€

Αγοράστε το πατώντας εδώ.

Πηγή: http://www.extremeps.gr/


-->