Moto Catalog: Μοτοσυκλέτα Και Αξεσουάρ

Blog για την μοτοσυκλετα, το σκουτερ, το παπι και τα αξεσουαρ τους.

Breaking

Παρασκευή 25 Νοεμβρίου 2011

12:43 μ.μ.

Μπουφάν Dainese Tundra Goretex


Βλέπετε τον καιρό να χαλάει? Το κρύο να γίνεται όλο και πιο δυνατό? Μπορεί ακόμα να φτάσει και σε χιόνι ενώ έχετε ακόμα να διανύσετε πολλά χιλιόμετρα? Το Tundra που κατασκευάστηκε ακριβώς για αυτό το λόγο, ώστε να σας κράταει στεγνό και ζεστό στις πιο ακραίες συνθήκες, διαθέτει μεμβράνη Goretex στην εξωτερική πλευρά του διατηρώντας το βάρος του σε χαμηλά επίπεδα. Η άνεση δεν θα μπορούσε να μην είναι βασικό κριτήριο, αφήνοντας τον αναβάτη να νιώθει πάντα άνετα.

Διαβάστε όλες τα τεχνικά χαρακτηριστικά του πατώντας εδώ.

Πέμπτη 24 Νοεμβρίου 2011

6:00 π.μ.

Τάπες ντεπόζιτου από την MG Biketec




Εξαιρετικής σχεδίασης και κατασκευής τάπες ντεπόζιτου. Είναι φτιαγμένες από υψηλής ποιότητας και αντοχής αλουμίνιο και βαμμένες με διαδικασία ανοδίωσης, γεγονός που καθιστά το χρώμα τους ανεξίτηλο στη διάρκεια του χρόνου. Το στυλ, της καθιστά μοναδικές….
Διατίθενται σε ποικιλία χρωμάτων.

Πηγή: extremeps.gr

Τρίτη 22 Νοεμβρίου 2011

2:10 μ.μ.

Κράνη Shark 2012




Μια νέα σειρά για κράνη αποκαλύφθηκε από τη Shark πρόσφατα στην έκθεση στο Μιλάνο (EICMA), όπου σε περίοπτη θέση στεκόταν το νέο δημιούργημά της, το Speed-R.
Το νέο Speed-R παρουσιάστηκε στο Μιλάνο για να αντικαταστήσει την RSI σειρά. Τα τελευταία χρόνια παρατηρούμε ότι η Γαλλική εταιρεία έχει αναπροσαρμόσει πλήρως την εικόνα των κρανών της. Παραδείγματα όπως είναι το Race Pro-R, το Race-R, το Vision-R, καθώς και το πρόσφατο δημιούργημά της, το Speed-R δείχνει τη νέα φιλοσοφία της φίρμας. Το τελευταίο έχει αναπτυχθεί με τη χρήση του CFD (Computational Fluid Dynamics), το οποίο εξασφαλίζει πιο αποτελεσματικό εξαερισμό, ενώ διαθέτει στο πίσω μέρος 2 αεροτομές για καλύτερη αεροδυναμική. Τέλος, το κράνος ζυγίζει περίπου 1450 γραμ. και η διάθεσή του θα γίνει από τον Ιανουάριο με τιμή περίπου 292 ευρώ.

Παρασκευή 18 Νοεμβρίου 2011

10:24 π.μ.

Μπουφάν Alpinestars TGP

Αποτέλεσμα από την δερμάτινη σειρά της Alpinestars, φόρμα ή μπουφάν, το νέο υφασμάτινο jacket με την ονομασία TGP. Σχεδιασμένο για καθημερινή χρήση, διαθέτει όλες τις ανέσεις που μπορεί να χρειαστεί ο χρήστης. Δηλαδή εύκολη προσαρμογή ανάλογα με τις καιρικές συνθήκες της ημέρας, αφαιρούμενη επένδυση, αφαιρούμενα προστατευτικά και πολλές τσέπες(εσωτερικές και εξωτερικές).

Δείτε όλους τους διαθέσιμους χρωματισμούς στο επίσημο site της Alpinestars.

Πέμπτη 17 Νοεμβρίου 2011

12:55 μ.μ.

Τσάντα Πλάτης Fox Batallion



Για τους λάτρεις της Αμερικάνικης φίρμας FOX, χωρίς όμως να είναι του γούστου σας το εκκεντρικό στυλ, σας προτείνουμε την Batallion. Μία τσάντα πλάτης για καθημερινή χρήση αλλά και ιδανική να σας συντροφέψει στις εξορμήσεις σας. Κατασκευασμένη από cordura 600D, διαθέτει άφθονο χώρο για την αποθήκευση των προσωπικών σας αντικεμένων, organizer, πλαϊνές τσέπες και χειρολαβή.

Αγοράστε την πατώντας εδώ.

Σάββατο 12 Νοεμβρίου 2011

7:14 μ.μ.

Μπουφάν Clover Grand Goverty



Καινούργιο μοντέλο από την Clover με την ονομασία Grand Goverty. Παρουσιάστηκε στην πρόσφατη έκθεση του Μιλάνο είναι αποκλειστικά για οδηγούς scooter και διαθέτει τα παρακάτω χαρακτηριστικά:

  • Κατασκευασμένο απόCORDURA
  • Υδροαπωθητική επεξεργασία
  • Προστασία σε ώμους και αγκώνες
  • Δέχεται προστατευτικό πλάτης
  • Αδιάβροχη, αναπνέουσα και αφαιρούμενη μεμβράνη AQUAZONE
  • 100% αδιάβροχο
  • Αφαιρούμενη θερμική επένδυση
  • Σύστημα αερισμού Cimacontrol
  • Αδιάβροχη και αφαιρούμενη κουκούλα
  • Δερμάτινα στοιχεία
Τιμή: 396€

Τετάρτη 9 Νοεμβρίου 2011

10:43 π.μ.

Νέο Variator JCosta για Piaggio Beverly 300

Εξαιρετικής ποιότητας variator για το πιο δημοφιλή scooter της Ελληνικής αγοράς, το Piaggio Beverly 300. To variator της JCosta είναι κατασκευασμένο από ειδικά κατεργασμένο CNC αλουμίνιο, καμπάνα από ανοξείδωτο ατσάλι και μπίλιες από πλαστικό υψηλής ποιότητας.

Κερδίστε σε επιδόσεις:
  • Μεγαλύτερη επιτάχυσνη
  • Μεγαλύτερη ροπή
  • Καλύτερη απόριση κατά το άνοιγμα και κλείσιμο του γκαζιού
  • Μεγαλύτερη τελική ταχύτητα
  • Λιγότεροι κραδασμοί
  • Περισσότερη δύναμη στον τροχό

Δευτέρα 7 Νοεμβρίου 2011

10:41 π.μ.

Κράνος Shoei XR1100 Conqueror

Κορυφαίας ποιότητας κράνος από την Ιαπωνική Shoei. Άκρως εντυπωσιακά γραφικά και τεχνολογία αιχμής. Διαβάστε τα χαρακτηριστικά τους:


Υλικό: 1. AIM (Advanced Integrated Matrix) αποτελούμενο από πολλαπλές στρώσεις Carbon, Fiberglass και οργανικών ινών.
2.  EPS : Εσωτερικό κέλυφος διπλής πυκνότητας με διαφορετικές διαβαθμίσεις απορρόφησης της κρούσης.
Εσωτερικό: Επένδυση με σχεδίαση 3D και μάγουλα σε έξι διαφορετικά μεγέθη (31,33,35,37,39,41 mm), για τέλεια εφαρμογή. Όλα αφαιρoύνται και πλένονται.
Ζελατίνα: Νέα CW1 αντιχαρακτική (γρήγορης αλλαγής) με αντιθαμβωτική εσωτερική ζελατίνα PINLOCK μεγαλύτερου οπτικού πεδίου, κλείσιμο σε 2 σημεία (κάτω και μέσα) και βάση QRV με μοχλό διπλής λειτουργίας κλειδώματος (τελείως κλειστή και μία θέση ανοικτή).
Σύστημα Αερισμού: Με αεραγωγό σαγονιού, διπλή μετωπική εισαγωγή αέρα, εξαγωγή αέρα υποπιέσεως σε 4 σημεία και βελτιωμένη ροή του αέρα, μέσω των καναλιών στο εσωτερικό του κέλυφους.
Επιπλέον: Μεγαλύτερος χώρος στην περιοχή του στόματος για περισσότερη άνεση.
Κέλυφος σε τέσσερα διαφορετικά μεγέθη: 1) XXS-S, 2) M, 3) L, 4) XL-XXL
Το κράνος παραδίδεται μέσα στο κουτί του με PINLOCK, υποσιάγωνο καθώς και με κουκούλα/θήκη.
Κλείδωμα: Double-D-Ring
Βάρος: 1450 +/- 50 gr
Προδιαγραφές: ECE 22-05



Αγοράστε το πατώντας εδώ.