Moto Catalog: Μοτοσυκλέτα Και Αξεσουάρ

Blog για την μοτοσυκλετα, το σκουτερ, το παπι και τα αξεσουαρ τους.

Breaking

Σάββατο 29 Οκτωβρίου 2011

11:57 π.μ.

Προστατευτικό Κάλυμμα Δοχείου Υγρών Συμπλέκτη BMW R1200GS/ADV



Με φινίρισμα που πλέον χαρακτηρίζει την Γερμανική εταιρεία Touratech, το νέο προστατευτικό κάλυμμα δοχείου υγρών συμπλέκτη είναι μία καλή πρόταση για ένα extra look στο πάνελ του BMW R1200GS.
Προσαρμόζεται εύκολα και είναι κατασκευασμένο από ανοδειωμένο αλουμίνιο.

Τιμή: 22,60 €

Αγοράστε το πατώντας εδώ.

Παρασκευή 28 Οκτωβρίου 2011

2:13 μ.μ.

Conti Twist νέα ελαστικά της Continental για Scooter


ContiTwist: Η εξέλιξη της τεχνολογίας των ελαστικών

Ένα νέο, μοντέρνο ελαστικό scooter για τους δρόμους της πόλης, αλλά και μεγαλύτερες διαδρομές παρουσίασε η Continental το Conti Twist. Eπίσης ένα σπορ ελαστικό για σκούτερ το Conti Twist Sport, αλλά και το Conti Twist Race, που προορίζεται για αγώνες με σκούτερ, αλλά μπορεί να χρησιμοποιηθεί και στο δρόμο. Eνδεικτικά αναφέρουμε ότι οι τιμές των ContiTwist ξεκινούν από τα 34, 50 ευρώ και φτάνουν μέχρι τα 113,70, αναλόγως τη διάσταση και τον τύπο του ελαστικού.
Aκολουθεί το δελτίο τύπου της αντιπροσωπείας.

ContiTwist

  • Καινοτόμος τεχνολογία γόμας για υψηλή χιλιομετρική απόδοση, σε συνδυασμό με εξαίσια πρόσφυση σε βρεγμένους και στεγνούς δρόμους.
  • Εξαιρετική σταθερότητα και ακριβής χειρισμός.
  • Νέος σχεδιασμός σκελετού, που ικανοποιεί ακόμα και τις προσδοκίες αναβατών πολυτελών scooters μεγάλου κυβισμού.
  • Μοναδικό σχέδιο πέλματος που ταιριάζει απόλυτα με την αισθητική ακόμα και των πιο μοντέρνων scooter.
  • Ευρεία γκάμα διαστάσεων για scooters από 50 cc έως 500 cc touring scooter

ContiTwist Sport

Ελαστικό για scooter με σπορ εμφάνιση και υψηλές επιδόσεις για καθημερινή χρήση.
  • Μεγαλύτερη πρόσφυση και ακόμα καλύτερη πληροφόρηση από το δρόμο.
  • Γρήγορο ζέσταμα και τέλειο κράτημα ακόμα και σε βρεγμένο οδόστρωμα.
  • Βελτιστοποιημένη κατασκευή σκελετού για χειρισμό ακριβείας ακόμη και σε οδήγηση που αγγίζει τα όρια.
  • Εξαιρετική σταθερότητα είτε σε ευθεία είτε σε μεγάλης κλίσης γωνίες.
  • Δυναμικός σχεδιασμός.

ContiTwist Race

Νέο ελαστικό scooter για αγωνιστική χρήση με έγκριση και για χρήση στο δρόμο.
  • Αγωνιστική – σπορ γόμα πέλματος με εξαίσια πρόσφυση ακόμα και σε ακραίες συνθήκες.
  • Κατασκευή σκελετού ειδικά για σκληρές αγωνιστικές συνθήκες.
  • Ελάχιστη χάραξη πέλματος για υψηλή πρόσφυση και περιορισμένη φθορά.

Πηγή: scooternet.gr

Πέμπτη 27 Οκτωβρίου 2011

1:30 μ.μ.

Μπουφάν Revit Strada


Μια χειμωνιάτικη πρόταση από την REVIT
Μπουφάν σε sport γραμμή, 100% αδιάβροχο, με εξωτερικό ύφασμα από πολευστέρα 600D, αφαιρούμενη θερμική επένδυση με πολυαμίδιο το οποίο κάνει το μπουφάν ακόμη πιο ανθεκτικό στο κρύο, με αναπνεουσα μεμβράνη, προστατευτικά της Knox στους ώμους και στους αγκώνες, αφρώδες antishock φύλλο πλάτης, ενώ διαθέτει ανακλαστήρες ώστε να φαίνεστε μόλις πέσει φως.
Για να το παραγγείλετε κάντε κλικ ΕΔΩ

Δευτέρα 24 Οκτωβρίου 2011

3:00 μ.μ.

Luxy Helmet: Ένα κράνος ειδικά για γυναίκες

To εντυπωσιακό γυναικείο κράνος που ονομάζεται Luxy είναι σχεδιασμένο και κατασκευασμένο έχοντας κατά νου τα ιδιαίτερα χτενίσματα των κυριών που κυκλοφορούν με δίκυκλα. Ο στόχος είναι το διαφορετικό στιλ και η αποκλειστική εμφάνιση που θα συνδυάζεται τόσο με το χτένισμα των κυριών όπως προαναφέραμε, όσο και με τον υπόλοιπο ρουχισμό τους (μέσω των πολλών χρωμάτων στα οποία θα είναι διαθέσιμο).
Ο σχεδιαστής του, Daniel Don Chang θέλει να τονίσει τη θηλυκότητα των γυναικών αναβατών, που αυτή τη στιγμή χρησιμοποιούν κράνη των οποίων οι διαφορές από τα «αντρικά» περιορίζονται μόνο στους χρωματισμούς. Δυστυχώς το Luxy αυτή τη στιγμή υπάρχει σε ένα και μοναδικό πρωτότυπο, ενώ το μόνο που μένει είναι να δούμε εάν περνάει τις προδιαγραφές ασφαλείας που απαιτούνται, για να περάσει στην παραγωγή!


Πηγή: allaboutbikes.gr

Σάββατο 15 Οκτωβρίου 2011

8:30 π.μ.

Mπουφάν Dainese G.Patrick D-DRY


Aρχίσαν οι βροχές και το κρύο, οπότε είναι καλό να εξοπλιζόμαστε σιγά-σιγά. Σχεδιασμός, εμφάνιση και πρακτικότητα συνδυάζονται στο μπουφάν της Dainese που διαθέτει κουκούλα, για καθημερινή αστική χρήση πάνω στο scooter. Το Dainese G.Patrick D-Dry είναι κατάλληλο και για πιο “σοβαρό” ντύσιμο, αφού είναι πολύ διακριτικό και μπορεί να φορεθεί πάνω από σακάκι.
Μακρύ σε μήκος, φτιαγμένο από εξελιγμένα συνθετικά υλικά, γίνεται αδιάβροχο χάρη στην αναπνέουσα μεμβράνη D-Dry που διαθέτει εσωτερικά, ενώ η εσωτερική επένδυση είναι αφαιρούμενη. Υπάρχουν προστατευτικά στα καίρια σημεία και θέση για τοποθέτηση προστατευτικής πλάτης.
Τιμή: 368 ευρώ στο κατάστημα και 331 ευρώ, μέσω διαδικτύου


Πηγή: scooternet.gr

Παρασκευή 14 Οκτωβρίου 2011

12:42 μ.μ.

Jacket Milow από την IXS


Από την collection για το 2011 το Milow είναι η νέα πρόταση της IXS.
Μπουφάν μοτοσυκλέτας/scooter με μοναδικό σχεδιασμό ακολουθεί τις σύγχρονες σχεδιαστικές γραμμές της μόδας, αλλά παράλληλα προσφέρει την προστασία και την άνεση διαθέτοντας προστατευτικά CE σε ώμους και αγκώνες, υποδοχή για CE προστατευτικό πλάτης, ενώ έχει εργονομικά σχεδιασμένα μανίκια.
Επίσης διαθέτει μεμβράνη soltoTEX Z-liner, αφαιρούμενη επένδυση, όπως και αφαιρούμενη κουκούλα και γουνάκι λαιμού. Τέλος, το Milow έχει επτά εξωτερικές και δύο εσωτερικές τσέπες για φύλαξη εγγράφων και αντικειμένων.
Θα το βρείτε στην τιμή των 219€.

Πηγή: 0300.gr

Τετάρτη 12 Οκτωβρίου 2011

8:00 π.μ.

Givi T459

Μεταφέρεται με άνεση και ασφάλεια, χωρίς να την έχετε πάνω σας ή ανάμεσα από τα πόδια την καινούργια τσάντα/μπαγκαζιέρα της Givi. Η νέα Τ459 είναι η πρώτη τσάντα για μοτοσυκλέτα/scooter που προσαρμόζεται πάνω στην σχάρα(Givi ή Kappa)  της μπαγκαζιέρας σας. Είναι κομψή με όμορφο σχεδιασμό, έχει χωρητικότητα 29 λίτρα, αδιάβροχα φερμουάρ και κάλυμμα, ιμάντα ώμου, χειρολαβή και το καλύτερο ροδάκια μεταφοράς!

Τιμή: 90€

Αγοράστε την πατώντας εδώ.

Δευτέρα 10 Οκτωβρίου 2011

8:30 π.μ.

Σετ κίνησης(αλυσίδα+γρανάζια) JT για "παπιά"

-->
Η JT διαθέτει τον υψηλότερο δείκτη ποιότητας κατασκευής γραναζιών χρησιμοποιώντας κορυφαίο Ιαπωνικό ατσάλι C49 High Carbon και μηχανήματα κοπής CNC τελεταίας τεχνολογίας. Αυτό σημαίνει οτι ο τρόπος κατασκευής αλλά και η πρώτη ύλη κατασκευής γραναζιών για ένα Suzuki GSXR 1000 ή για ένα Honda Varadero 1000 είναι ακριβώς τα ίδια που χρησιμοποιούνται για τα γρανάζια ενός Honda Innova 125. Σε συνδυασμό με την έξτρα ενισχυμένη χρυσή αλυσίδα HDR G&B τα νέα σετ κίνησης είναι τα ανθεκτικότερα της αγοράς.

Ενδεικτικός πίνακας Εφαρμογών και Τιμών


  • Set Κίνησης JT Honda Innova 14 - 35 - 420G104 €15,84
  • Set Κίνησης JT Honda Innova 14 - 35 - 428G104 €18,84
  • Set Κίνησης JT Honda Astrea 14 - 36 - 428G100 €18,89
  • Set Κίνησης JT Yamaha Crypton-R 15 - 36 - 428G104 €19,26
  • Set Κίνησης JT Yamaha Crypton-R 15-37-428G100 €19,58
  • Set Κίνησης JT Honda Supra 15-40-428G104 €21,03
  • Set Κίνησης JT Kawasaki Kaze-R 14-42-428G108 €21,99
  • Set Κίνησης JT Kawasaki Kaze-R 14-42-428G108 €23,25


Πηγή: alexopoulosltd.blogspot.com

Κυριακή 9 Οκτωβρίου 2011

4:50 μ.μ.

BEL-RAY super clean chain lube 175ml


Το Bel-Ray ® Super Clean Chain Lube είναι η τελευταία εξέλιξη στα λιπαντικά αλυσίδας μοτοσυκλέτας, συνδυάζοντας την αξεπέραστη προστασία κατά της φθοράς για μακρά ζωή της αλυσίδα και των γραναζιών με μία εξωτερική προστατευτική επικάλυψη που δεν θα μαζεύει  βρωμιά, άμμο, δεν θα  τρίζει και σίγουρα ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΤΑΕΙ, όταν χρησιμοποιείται σύμφωνα με τις οδηγίες.
Κατάλληλο για τους όλους τους τύπους  Ο, Χ, και  Ζ ringαλυσίδες για το δρόμο, εκτός δρόμου, και αγωνιστική χρήση.



Τιμή: 9,00€


Αγοράστε το πατώντας εδώ.

Τετάρτη 5 Οκτωβρίου 2011

8:00 π.μ.

Dainese Jacket 2012 VR46 Edition

Leather Jacket
Όπως κάθε χρονιά έτσι και φέτος η Dainese παρουσίασε έναν μεγάλο αριθμό από καινούργια jackets. Από την καινούργια της σειρά για το 2012 προέρχεται το ανωτέρω jacket που αντικειμενικά είναι ένα από τα πιο όμορφα που έχουμε δει έως τώρα. Εμπλουτισμένο με όλες τις τελευταίες καινοτομίες της γνωστής φίρμας όπως τιτάνιο, υψηλής ποιότητας δέρμα, γραμμή, σχεδιασμό το μόνο που θα σας λείπει θα είναι ένα 1098R.

Textile Jacket
Και για όσους δεν έχουν την ανάγκη από ένα δερμάτινο jacket, η Dainese το προσφέρει και σε υφασμάτινη έκδοση και πολύ πιο προσιτή τιμή.

Τρίτη 4 Οκτωβρίου 2011

8:00 π.μ.

Ολόσωμη φόρμα Racing 1 από την Puma

Η παραπάνω εικόνα είναι το απoτέλεσμα της καινούργιας συνεργασίας μεταξύ των εταιριών Puma και Dainese, με την πρώτη να βάζει το σχέδιο/κόψιμο και την δεύτερη να εισάγει όλη την "μηχανική" της γνώση στο τομέα της ασφάλειας.

Παρακολούθείστε το video με όλες τις λεπτομέρειες:


Δευτέρα 3 Οκτωβρίου 2011

4:38 μ.μ.

Αυτοκόλλητο ντεποζίτου TechSpec

Ο σωστός έλεγχος του σώματος και της ισορροπίας που έχουμε πάνω στην μοτοσυκλέτα δεν είναι μόνο απαραίτητος στην επιθετική οδήγηση(πίστα) αλλά και στην οδήγηση βόλτας/ταξίδι. Με τα ειδικά αυτοκόλλητα της TechSpec μπορείτε να αποκτήσετε ακόμα καλύτερη στάση πάνω στην μοτοσυκλέτα σας, κερδίζοντας καλύτερη ισορροπία, σημεία στήριξης και αποφυγή γλυστρίματος στα γόνατα.

Τα TechSpec είναι κατασκευασμένα από υψηλής ποιότητας αυτοκόλλητο, προσαρμόζονται εύκολα πάνω στην μοτοσυκλέτα σας και διατίθενται σε τρεις διαφορές εκδόσεις.

Πηγή: techspec-usa.com