Moto Catalog: Μοτοσυκλέτα Και Αξεσουάρ

Blog για την μοτοσυκλετα, το σκουτερ, το παπι και τα αξεσουαρ τους.

Breaking

Πέμπτη 29 Σεπτεμβρίου 2011

11:12 π.μ.

Εξάτμιση Giannelli Dark T-Max


Μία νέα εξάτμιση παρουσίασε η Giannelli ειδικά αφιερωμένη για το δημοφιλή scooter Yamaha T-Max 500. Η νέα εξάτμιση(τελικό σύστημα) είναι ολόμαυρη, με μαύρο ανοδιωμένο σώμα, χαραγμένο το λογότυπο T-Max και προορίζεται για τα μοντέλα από το 2008 και μετά.



 Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με την Ελληνιή αντιπροσωπεία της Giannelli στην Ελλάδα(Σπ. Αλεξόπουλος) στο 210 - 9222776

Τρίτη 27 Σεπτεμβρίου 2011

12:37 μ.μ.

Θερμικό κάλυμμα ποδιών Tucano Urbano


Το θερμικό κάλυμμα ποδιών της Tucano Urbano είναι το γνήσιο θερμικό ποδιών για scooters. Δεν είναι μόνο αδιάβροχο, αλλά παρέχει και μία ασπίδα προστασίας από το κρύο και σας επιτρέπει να κυκλοφορείτε με το scooter σας κάτω από οποιεσδήποτε καιρικές συνθήκες, ακόμα και μέσα στο χειμώνα. Η ανθεκτικότητά του, αλλά κυρίως η σκληρότητα του αποτρέπει στο κάλυμα να κάνει "flapping" και η εσωτερική του επένδυση δημιουργεί ένα θερμικό κανάλι στους μηρούς και στην περιοχή των γονάτων διατηρώντας τα πάντα ζεστά.

Ο σχεδιασμός και τα κυρυφαία υλικά που χρησιμοποιούνται εγγυώνται την απόλυτη ασφάλεια και αποτρέπουν την εισχώριση αέρα, διατηρώντας τον αναβάτη ζεστό και στεγνό. Όταν το scooter είναι παρκαρισμένο, το Termoscud® σας δίνει τη δυνατότητα να καλύπτετε την σέλλα σας, διατηρώντας την στεγνή.


Διαθέσιμο για πάνω από 60 μοντέλα scooters.

Πηγή: http://www.baxevanismoto.com

Δευτέρα 26 Σεπτεμβρίου 2011

11:55 π.μ.

Κράνος Airoh GP Replica Barbera 2010

Σχεδιασμένο από την αρχή σε αεροδυναμική σήραγγα για την καλύτερη δυνατή αεροδυναμική συμπεριφορά στις πολύ υψηλές ταχύτητες και για την επίτευξη κορυφαίου εξαερισμού. Το κράνος με το οποίο έτρεξαν φέτος κορυφαίοι οδηγοί σε όλες τις κατηγορίες των Moto GP έχει ήδη αποσπάσει διθυραμβικές κριτικές για τα χαρακτηριστικά του.


Τεχνικά χαρακτηριστικά:

  • 4 μεγέθη εξωτερικού κελύφους από CARBON-KEVLAR με ιδιαίτερα μικρό μέγεθος και βάρος.
  • 10 κανάλια εξαερισμού
  • Κούμπωμα αγωνιστικό Double-D Ring
  • Πλήρως αφαιρούμενη υψηλής ποιότητας Sanitized επένδυση
  • Ζελατίνα αγωνιστική με κομβία για Tear-Offs
  • Μεταβλητό πάχος ζελατίνας από 1,8 - 2,5 mm για ιδανική ορατότητα
  • Σύστημα κλειδώματος της ζελατίνας
  • Σύστημα άμεσης αφαίρεσης ζελατίνας χωρίς εργαλεία
  • Αφαιρούμενο επιρρήνιο
  • Αφαιρούμενο υποσιάγωνο
  • Αντιθαμβωτική ζελατίνα AFFS τύπου Pinlock
  • Θήκη
Τιμή: 340 €

Πηγή: www.quickturn.gr

Σάββατο 24 Σεπτεμβρίου 2011

12:28 μ.μ.

Μπουφάν Mojo από την Bering

Διακριτική γραμμή και ιδανικά κατασκευασμένο για χρήστες scooter είναι το Mojo από την Bering. Εάν συνηθίζετε να φοράτε κουστούμι το Mojo είναι η ιδανική λύση για εσάς. Μακρύ 3/4(κάτω από την μέση), αφαιρούμενη θερμική επένδυση, 100% αδιάβροχο, προστατευτικά σε αγκώνες και ώμους, ανακλαστικό για μεγαλύτερη ασφάλεια την νύχτα και αφαιρούμενη γούνα.

Τιμή: 205 €

Αγοράστε το πατώντας εδώ.

Παρασκευή 23 Σεπτεμβρίου 2011

5:45 μ.μ.

Malossi κιτ Force Master για Yamaha Crypton X 135



Το Yamaha Crypton Χ 135 είναι από τις πιο δημοφιλής μοτοσυκλέτες μικρού κυβισμού στην Ελλάδα. Για όσους όμως δεν αρκούνται στις πολλές καλές εργοστασιακές επιδόσεις, η Malossi προσφέρει ένα πολύ καλό κιτ αναβάθμισης με την ονομασία Force Master. Το κιτ που εξελίχθηκε από το τεχνικό τμήμα της Malossi προσφέρει αύξηση στροφών εώς 1.000 rpm, αλλαγή του ψεκασμού καυσίμου, υψηλότερες επιδόσεις, ποιότητα κατασκευής και δυνατότητα επιλογής μέσα από 4 διαφορετικούς χάρτες.

Το κιτ περιλαμβάνει:

  • Κύλινδρο
  • Πιστόνι
  • Ελατήρια
  • Φλάντζες
  • Ηλεκτρονική
Για περισσότερες τεχνικές πληροφορίες παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας στο 210 - 9222776.

Πέμπτη 22 Σεπτεμβρίου 2011

11:20 π.μ.

Stand μπροστινού τροχού


Ασχολειθείτε άφοβα με την μοτοσυκλέτα σας με το βολικό stand που θα βρείτε στο κατάστμα quick turn.   Απλά σπρώξτε την μοτοσυκλέτα σας μέσα στο stand και αυτό ήταν όλο. Ιδανικό για πλύσιμο, λάδωμα αλυσίδας, parking αλλά και για την πίστα.
www.quickturn.gr

Πηγή: www.ebike.gr

Τρίτη 20 Σεπτεμβρίου 2011

9:00 π.μ.

Jacket Nelson από την Tucano Urbano

Όταν οι Ιταλοί πρόκειται να σχεδιάσουν σίγουρα το αποτέλεσμα δεν θα είναι απογοητευτικό. Συγκεκριμένα η Tucano Urbano που σχεδιάζει σχεδόν αποκλειστικά προϊόντα για χρήστες scooter, σκέφτηκε την καθημερινότητα, τις ανάγκες, το στυλ και δημιούργησε το Nelson. Πρόκειται για ένα jacket 3/4, αδιάβροχο, με προστατευτικά, αφαιρούμενη επένδυση και στυλ πραγματικά Ιταλικό.

Τιμή: 167€

stelpet.gr

Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου 2011

8:01 μ.μ.

Κράνος Shoei X-Spirit B-Boz TC-8

Όλη η τεχνογνωσία της Shoei από το 1958 που κατασκεύασε το πρώτο της κράνος, εσωκλείεται εδώ στο νέο X-Spirit 2. Το απόλυτο αγωνιστικό κράνος, είναι πάντα έτοιμο να υποστηρίξει όποια απόφαση πάρετε στα κλάσματα του δευτερολέπτου που διαρκεί η διαδικασία. To εικονιζόμενο κράνος διατίθεται από την νέα κολλεξιόν για το 2012 και διαθέτει τα παρακάτω χαρακτηριστικά στο video που ακολουθεί:


Παρασκευή 16 Σεπτεμβρίου 2011

9:45 π.μ.

Παιδικό κάθισμα για scooter από την Givi S650


givi s650 paidiko kathisma 2
Με τα scooter να μπαίνουν όλο και πιο πολύ στην καθημερινότητα μας, επιβάλλεται να υπάρχει και η σωστή μεταφορά των παιδιών πάνω σε αυτά. Το νέο ειδικό κάθισμα της Givi, βιδώνει πάνω στο πίσω του scooter σας και είναι σχεδιαμένο για παιδιά από 5 έως 8 χρονών. Δεν διαθέτει ζώνη ασφαλείας και εφαρμόζεται εύκολα στα περισσότερα sccoter της αγοράς.

Ενώ είναι πολύ έξυπνη ιδέα και δεδομένου οτι τα παιδιά ακόμα ανεβαίνουν χωρίς κράνος στις μοτοσυκλέτες, μακάρι να έχει την ανάλογη απήχηση όπως στην Ιταλία.

givi s650 paidiko kathisma 2 givi s650 paidiko kathisma

Τετάρτη 14 Σεπτεμβρίου 2011

6:02 μ.μ.

Κράνος Arai Chaser Boost Green

Ένα από τα πιο αξιοπρόσεκτα νέα μοντέλα κρανών για τη νέα σεζόν πρέπει είναι το ολοκαίνουργιο CHASER της Arai. Το CHASER σχεδιάστηκε και αναπτύχθηκε ως ένα αληθινά καινοτόμο σχέδιο, με πολλή προσοχή στις λεπτομέρειες, την απόλυτη προστασία αλλά και την άνεση. Ξεπερνά το τεστ πτώσης κωνικού εμβόλου βάρους 3 κιλών από ύψος 300 εκατοστών. Το κέλυφος Fibreglass είναι ισχυρό, ελαφρύ και παρέχει πολύ περισσότερη άνεση από τα ανάλογα κράνη αυτού του τύπου. Σύστημα αφαίρεσης της ζελατίνας μέσα σε δευτερόλεπτα. Αντιθαμβωτική εσωτερική ζελατίνα η οποία παρέχεται μαζί με το κράνος. Αφαιρούμενα μαξιλαράκια. Διαθέσιμα μεγέθη: XS-XXL.


Τιμή: 430€


Αγοράστε το πατώντας εδώ.

Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου 2011

6:37 μ.μ.

Dainese G.Theodore D-Dry


Με την μόδα να εισβάλλει όλο και περισσότερο στο χώρο της μοτοσυκλέτας, η Dainese σχεδίασε το νέο jacket της με την λογική και φιλοσοφία ενός νέου/νεαρού αναβάτη. Μοντέρνα γραμμή με λάστιχο στην μέση, αφαιρούμενη κουκούλα και style που δεν καταλαβαίνεις οτι πρόκειται για jacket μοτοσυκλέτας.
Διαθέτει μεμβράνη αδιαβροχοποίησης D-Dry, αφαιρούμενη επένδυση, εσωτερικές/εξωτερικές τσέπες και προστατευτικά σε αγκώνες/ώμους.

Αγοράστε το πατώντας εδώ.

Παρασκευή 9 Σεπτεμβρίου 2011

8:30 π.μ.

Giannelli Iperscooter για Piaggio Beverly 300cc


Η Iperscooter της Giannelli είναι ίσως η καλύτερη σχεδιασμένη εξάτμιση για maxiscooter. Με τεχνολογία δανεισμένη από το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Superbikes όπως ο σχεδιασμός των σωλήνων και η τεχνική αποβολής των καυσαερίων, την καθιστούν την ιδανικότερη εξάτμιση στην νέα κατηγορία των 300cc.

Πηγή: alexopoulosltd.blogspot.com

Τετάρτη 7 Σεπτεμβρίου 2011

6:29 μ.μ.

Clip λεβιέ ταχυτήτων


Έαν σας ενοχλεί ο μαύρος λεκές που αφήνει ο λεβιές πάνω στο παπούτσι σας, εάν έχετε δοκιμάσει διάφορες πατέντες(ταινία, σφουγγαράκι κλπ), τότε το συσκεκριμένο clip θα σας λύσει το πρόβλημα μάλλον για πάντα.


Το RyderClips είναι κατασκευασμένο από σκληρό καουτσούκ υψηλής ποιότητας και με μεγάλη αντοχή στον χρόνο. Εφαρμόζεται εύκολα σε όλους τους τύπους μοτοσυκλετών που κάνουν χρήση λεβιέ για το κιβώτιο ταχυτήτων τους . Το μεγαλύτερο όμως πλεονέκτημα τους είναι οτι μπορείτε να το αφαιρέσετε να το πλύνετε και να το ξαναχρησιμοποιήσετε σαν ήταν καινούργιο. 


Δευτέρα 5 Σεπτεμβρίου 2011

10:28 π.μ.

Αδιάβροχη τσάντα GIVI TWO3


H Givi πρόσφατα παρουσίασε τις πρώτες φωτογραφίες από την καινούργια τσάντα TWO3, που θα κάνει το επίσημο ντεπούτο της στην διεθνή έκθεση του Μιλάνου τον Νοέμβριο.
Η TWO3 είναι 100% αδιάβροχη και χρησιμοποιείται με δύο τρόπους: είτε σαν αδιάβροχη τσάντα πλάτης , είτε σαν αποθηκευτικός χώρος για βρεγμένα αντικείμενα. Διαθέτει χωρητικότητα 35 lt, ρυθμιζόμενους ιμάντες πλάτης/μέσης.