Moto Catalog: Μοτοσυκλέτα Και Αξεσουάρ

Blog για την μοτοσυκλετα, το σκουτερ, το παπι και τα αξεσουαρ τους.

Breaking

Πέμπτη 30 Ιουνίου 2011

9:28 π.μ.

Τσάντα Πλάτης Ogio Lucas

Τσάντα Πλάτης Ogio Lucas
Η τσάντα της Ogio με την ονομασία Lucas, είναι το τέλειο πακέτο για χρήση μοτοσυκλέτας, skate και γραφείο με κύριο χαρακτηριστικό τους εξωτερικούςνα ιμάντες, την αποθήκευση laptop και τις πολλαπλές τσέπες.Με την Lucas θα έχετε την δυνατότητα να μεταφέρετε άνετα το laptop σας με μέγεθος έως 16 ιντσών, στην ειδική θέση με fleece επένδυση.
Επίσης θα βρείτε άφθονο χώρο για κλειδιά, χρήματα, πορτοφόλι, τηλέφωνο, στυλό κ.α. στο 
deluxe organizer. 
Δεν έχοει παραμελήθει η ανάγκη για μία τσέπη με fleece για το MP3 player σας.
Τέλος είναι κατασκευασμένη από σκληρό νάιλον με ενισχυμένες ραφές για να τη βοηθήσει να αντέχει στις κακουχίες της συνεχούς χρήσης.

Αγοράστε την παντώντας εδώ.

Τετάρτη 29 Ιουνίου 2011

9:37 π.μ.

Κράνος Vespa GT

Κράνος Vespa GT
Καθ’ όλα ταιριαστό jet κράνος για χρήση με Vespa, κομψό για  μετακινήσεις στην πόλη αλλά και «εκτός των τοιχών», με σαφείς αναφορές στη σχεδιαστική παράδοση των Vespa. Εξ’ ολοκλήρου κατασκευασμένο στην Ιταλία το κράνος Vespa Granturismo έρχεται σε νέους χρωματικούς συνδυασμούς ακολουθώντας τα χρώματα της Vespa.
Το δερμάτινο φινίρισμα -eco-leather στο κέλυφος είναι από το ίδιο υλικό που καλύπτει τις νέες σέλες των Vespa και έχει κεντημένη την Ιταλική σημαία, ενώ η εσωτερική επένδυση είναι από υποαλλεργικό υλικό. Θα το βρείτε σε όλα τα καταστήματα Piaggio και στη διεύθυνση www.gr.vespa.com

Τεχνικά Χαρακτηριστικά
  • Κράνος Demi Jet, κατασκευασμένο από ABS
  • Μεγάλη ζελατίνα με μεταλλική λεπτομέρεια στην κορυφή
  • Λουράκι που κλείνει με μηχανισμό και μικρομετρική ρύθμιση
  • Εσωτερική επένδυση 3D από διαπνέον, υποαλλεργικό υλικό
  • Συμβατό με το σύστημα bluetooth IDIPHONE
  • Μεταλλικό λογότυπο Vespa στο πλάι
  • Ιταλική σημαία κεντημένη στο πίσω μέρος
  • Μεγέθη από XS, μέχρι XL
  • Έγκριση ECE22.05

kranos vespa gt 1 kranos vespa gt 2
Πηγή: scooternet.gr

Τρίτη 28 Ιουνίου 2011

9:40 π.μ.

Alpinestars Tech 1-R 1 PC Leather Suit

Alpinestars Tech 1-R 1 PC Leather Suit
Alpinestars Tech 1-R Suit Leather συνδυάζει καινοτόμες κατασκευές, υλικά υψηλής ποιότητας, με τεχνογνωσία από τους αγώνες MotoGP/WSBK με υψηλάι χαρακτηριστικά ασφαλείας για να δημιουργήσουν την απόλυτη φόρμα για δρόμο και πίστα.

Δείτε το video παρουσίαση:



Δευτέρα 27 Ιουνίου 2011

9:07 π.μ.

Dainese Franklin Marshall T-shirt Racing Team

Dainese Franklin Marshall T-shirt Racing Team

Μέσα από την casual street σειρά της Dainese με συνεργασία την Franklin & Marshall, προέρχεται το συγκεκριμένο t-shirt. Vintage στάμπα άκρως street καθώς η Ιταλική ετιαρεία Fraklin & Marshall υποστηρίζει απόλυτα το συγκεκριμένο style.

Αγοράστε την πατώντας εδώ.

Κυριακή 26 Ιουνίου 2011

9:44 π.μ.

Classic Bultaco T-shirt

Classic Bultaco T-shirt


Για αυτούς που μπορούν να ξεχωρίσουν την αξία ένος classic σήματος - μάρκας, τότε το συγκεκριμένο t-shirt σας ταιριάζει. Κατασκευασμένο από υψηλής ποιότητας ύφασμα και στάμπα αυτό το εκπληκτικό t-shirt δεν θα πρέπει να λείπει από την συλλογή σας.

Αγοράστε πατώντας εδώ.

Τετάρτη 22 Ιουνίου 2011

1:09 μ.μ.

Healtech Electronics Ένδειξη Ταχυτήτων

Healtech Electronics Ένδειξη Ταχυτήτων

Κορυφαίο όργανο ένδειξης ταχυτήτων του κιβωτίου, με το πιο μικρό,κομψό και  διακριτικό σχεδιασμό της αγοράς. Με έντονη την ένδειξη ώστε να φαίνεται καθαρά και την ημέρα, χωρίς κουμπί και έξχτρα καλώδια προγραμματισμού.
Διατίθεται σε κόκκινο, μπλε και κίτρινο χρώμα.
Διάθεση από τα papastavroushops.com

healtech electronics GIPRO DS healtech electronics GIPRO DS on board healtech electronics GIPRO DS colours

Δευτέρα 20 Ιουνίου 2011

11:01 π.μ.

Μπότα Μοτοσυκλέτας Spidi VS1

Μπότα Μοτοσυκλέτας Spidi VS1

Η μπότα της Spidi με την ονομασία VS1 αντιπροσωπεύει την καλύτερη συγχώνευση τριών πολύ βασικών στοιχείων που χρειάζεται μία μπότα: σχεδιασμό, άνεση και ασφάλεια. Σκοπός της έιναι να ικανοποιήσει όλων των τύπων αναβάτες μοτοσυκλέτας που θα την επιλέξουν.
Η Spidi VS1 είναι η καλύτερη επιλογή για την πρώτη σας επιλογή στον τομέα της μπότας. Είναι ιδανική για μικρές εξορμήσεις, μεγάλα ταξίδια και επισκέψεις στην πίστα.
Κατασκευασμένη από δέρμα πάχους 2.2 χλστ, ειδικός σχεδιασμός για την απορρόφηση κραδασμών σε περίπτωση πτώσης , αεροδυναμικά πτερύγια στο πίσω μέρος και ειδικές ενισχύσεις στην κνήμη και τον αστράγαλο.

Αγοράστε την πατώντας εδώ.

Πηγή: stelpet.gr

Κυριακή 19 Ιουνίου 2011

10:52 π.μ.

Λιπαντικό MOTUL 5100 4t 10w40

Λιπαντικό MOTUL 5100 4t 10w40
Συνθετικό λιπαντικό λάδι μοτοσυκλέτας περιεκτικότητας 10w40, τεχνολογίας TECHNOSYNTHESE (MOTUL ESTER-BASED SYNTHESIS TECHNOLOGY) για τετράχρονους κινητήρες. Ενισχυμένο με ειδικά πρόσθετα για το κιβώτιο ταχυτήτων.Ιδανικό για κινητήρες με υδραυλικό σύστημα ρύθμισης βαλβίδων. Η ρευστότητά του (ιξώδες) συνιστάται από τους περισσότερους κατασκευαστές.Για μηχανές κάθε κυβισμού, στη πόλη, εντός και εκτός δρόμου. Η ρευστότητά του εξασφαλίζει ισχυρή προστασία σε υψηλές στροφές.

Αγοράστε το πατώντας εδώ.

Πηγή: oilsmotoauto.gr

Παρασκευή 17 Ιουνίου 2011

9:57 π.μ.

Φίλτρο KN για Yamaha Crypton X 135

-->
Φίλτρο KN για Yamaha Crypton X 135
Το καλύτερο και πιο διαδεδομένο φίλτρο στον κόσμο, το Κ&Ν τώρα διαθέσιμο για το πιο δυνατό “παπί” παραγωγής, το Yamaha Crypton X 135.


Βασικά χαρακτηριστικά: 
  • Άμεση τοποθέτηση χωρία κοψίματα
  • Υλικό κατασκευής: Γάζες από βαμβάκι
  • Χρήση χωρίς τροποποιήσεις μίγματος για καλύτερες επιδόσεις
  • Πλένεται και επαναχρησιμοποιείται
  • Με εφόρου ζωής εγγύηση
  • Κατασκευασμένο στην Αμερική
Πηγή: e-moto.gr


Πέμπτη 16 Ιουνίου 2011

Τρίτη 14 Ιουνίου 2011

10:49 π.μ.

Φίλτρο DNA για Triumph Tiger 800

Φίλτρο DNA για Triumph Tiger 800


Η εταιρία DNA FILTERS έχει στην διάθεση μας φίλτρο αέρος για την νέα μοτοσυκλέτα της TRIUMPH Tiger 800XC 2011. Το φίλτρο είναι σχεδιασμένο να αντικαθιστά το εργοστασιακό φίλτρο χωρίς καμία μετατροπή. Η τοποθέτηση του φίλτρου είναι πολύ εύκολη, μπορείτε απλώς να ακολουθήσετε τις οδηγίες από το manual της TRIUMPH.
Η αποδοτικότητα του φίλτρου είναι πολύ υψηλή και φτάνει το 98% - 99%. Έχει την δυνατότητα μεγάλου ποσοστού κατακράτησης της σκόνης, με αποτέλεσμα την υψηλή αποδοτικότητα φιλτραρίσματος.Η ροή αέρος του φίλτρου είναι αρκετά υψηλή όπου φτάνει το +29.03 % παραπάνω από το εργοστασιακό φίλτρο.
Το φίλτρο είναι σχεδιασμένο για Road και Off Road χρήση.

Τιμή: 91,91 €
Δείτε το σχετικό PDF αρχείο πατώντας εδώ.
Αγοράστε το πατώντας εδώ.

Κυριακή 12 Ιουνίου 2011

10:40 π.μ.

Λιπαντικό Silkolene Scoot 4

Λιπαντικό Silkolene Scoot 4

Μια νέα εφαρμοσμένη και επαναστατική τεχνολογία υπογράφει ένα εκ τωνκορυφαίων συνθετικών λιπαντικών για τετράχρονα scooter.
Το συνθετικό εστερικής* βάσης Scoot 4 10W-40 της Silkolene είναι αποτέλεσμα μιας νέας τεχνολογίας ονόματι Electrosyntec**,       χάρη στην οποία μπορεί και προσφέρει την καλύτερη δυνατή λίπανση κάτω από κάθε συνθήκη.
Η δυνατότητα αυτής της οργανικής χημικής σύνθεσης να διατηρεί την τάξη ιξώδους αναλλοίωτη χωρίς να “σπάει” ακόμα και στις πλέον υψηλές θερμοκρασίες, εγγυάται τον καλύτερο δυνατό συνδυασμό απόδοσης, οικονομίας και αξιοπιστίας!
Το Scoot 4 διατίθεται από την εταιρία Mototrend SA, αντιπρόσωπο της Kymco στη χώρα μας και είναι κατάλληλο για χρήση από όλα τα scooter με τετράχρονο κινητήρα. Υπερκαλύπτει τις πλέον αυστηρές προδιαγραφές API SG/SH/SJ και JASO MA/MA2, καλύπτοντας 100% κάθε σύγχρονη ανάγκη.
Η τιμή του Scoot 4 είναι 13,78 € το λίτρο και θα το βρείτε στο δίκτυο αντιπροσώπων της Kymco ανά την Ελλάδα, μαζί με την πλήρη σειρά λιπαντικών και προιόντων φροντίδας FUCHS-SILKOLENE, κατάλληλων για όλα τα μηχανοκίνητα δίκυκλα.
Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε επίσης να απευθυνθείτε στο τηλ. 800-11-20025και στην ιστοσελίδα www.kymco.gr.
Πηγή: allaboutbikes.gr

Παρασκευή 10 Ιουνίου 2011

10:00 π.μ.

Τιμώντας τη Lambretta

lampretta krani
lampretta krani 2

Το φαινόμενο Lambretta ξεκίνησε στη Μεγάλη Βρετανία τη δεκαετία του ’60 και είναι άκρως εντυπωσιακό το πόσο δυνατό είναι το «κίνημα», πλέον, των αναβατών που προτιμούν τη θρυλική ιταλική φίρμα σκούτερ μέχρι σήμερα. Τα καλαίσθητα κλασικά ιταλικά σκούτερ αφθονούν στην Αγγλία και γύρω από τη δραστήρια σκηνή των Mods έχει αναπτυχθεί μια ιδιαίτερη αγορά με ξεχωριστά είδη. Για παράδειγμα τα κράνη της εταιρίας Heritage Helmets που φτιάχτηκε από λάτρεις των Lambretta που αποφάσισε να σχεδιάσει και να λανσάρει στην αγορά official κράνη της Lambretta καθώς και άλλα γνήσια αξεσουάρ. Όλα τα ανοικτά κράνη της εταιρίας καλύπτουν τις ευρωπαϊκές προδιαγραφές ECE 22/05 και είναι κατασκευασμένα στην Ιταλία.
lampretta krani 3 lampretta krani 4
Πηγή: allaboutbikes.gr

Τετάρτη 8 Ιουνίου 2011

10:22 π.μ.

Gianneli Iperscooter για Scooter 300cc


Gianneli Iperscooter για Scooter 300cc

Η Iperscooter της Giannelli είναι ίσως η καλύτερη σχεδιασμένη εξάτμιση για maxiscooter. Με τεχνολογία δανεισμένη από το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Superbikes όπως ο σχεδιασμός των σωλήνων και η τεχνική αποβολής των καυσαερίων, την καθιστούν την ιδανικότερη εξάτμιση στην νέα κατηγορία των 300cc.
Διαθέσιμες για:
  • Piaggio Beverly 300
  • SYM Citycom 300
  • Kymco X-Citing 300
Gianneli Iperscooter beverly300 Gianneli Iperscooter kymco xciting 300 Gianneli Iperscooter sym citycom 300
Πηγή: alexopoulosltd.blogspot.com


Τρίτη 7 Ιουνίου 2011

10:29 π.μ.

Tutoro chainoiler kit

Tutoro chainoiler kit

Το single feed nozzle kit είναι κατάλληλο για όλες τις μηχανές εφόσον τοποθετηθεί σωστά, έτσι ώστε να λιπαίνει την αλυσίδα σας της μοτοσυκλέτα σας.
Στιβαρό, εύκολο και γρήγορο στην τοποθέτηση του, κατάλληλο για Adventure/ Off Road χρήση!
Σημείωση: Συνίσταται σε μηχανές όπου οι βίδες του γραναζιού είναι κοντά στα “δόντια”.Δεν χάνετε την εγγύηση εργοστασίου κατασκευής της μηχανής σας! Ride Magazine’s ‘Best Buy’ award
Αγοράστε το πατώντας εδώ.

Δευτέρα 6 Ιουνίου 2011

10:11 π.μ.

Μπουφάν Revit Air

Μπουφάν Revit Air

Από τα πιο απαραίτητα αξεσουάρ για θερινή οδήγηση είναι τα καλοκαιρινά μπουφάν. Προσφέρουν προστασία στα επίμαχα σημεία του πάνω μέρους του σώματος ενώ παράλληλα δροσίζουν καλύτερα χάρη στις ειδικές εισόδους αέρα. Συγκεκριμένα το Revit Air, από τα πιο δημοφιλή jacket της Ελληνικής αγοράς ξεχωρίζει γιατί είναι:
  • Πλήρως διάτρητο από εξωτερικό ύφασμα από PWR500D
  • Προστατευτικά σε ώμους αγκώνες της knox
  • Antishock φύλλο πλάτης
  • Ιμάντες σύσφιξης στα μανίκια για καλύτερη εφαρμογή
  • Ανακλαστήρες
Αγοράστε το τώρα από τα καταστήματα Stelpet πατώντας εδώ.

Κυριακή 5 Ιουνίου 2011

1:01 μ.μ.

Προστατευτικό πλάτης από την Knox

DSC_0679

H εταιρεία Knox ειδικεύεται στον εξοπλισμό προστασίας για αναβάτες μοτοσυλέτας και όχι μόνο. Διακρίνεται για την κορυφαία ποιότητα κατασκευής της καθώς και για τις καινοτομίες της.

Η συγκεκριμένη πλάτη διακρινέται για:

  • Κορυφαία ποιότητα κατασκευής
  • Δέσιμο στήθους
  • Δέσιμο μέσης με power belt
  • Ενισχυμένη στην περιοχή των πλευρών
  • Ραχοκοκαλιά τριών σημείων

Τιμή: 100€

Αν ενδιαφέρεστε να την αγοράσετε επικοινωνήστε με το παρακάτω email:

frider@hotmail.gr

DSC_0680 DSC_0681 DSC_0683

Σάββατο 4 Ιουνίου 2011

9:58 π.μ.

Μπουφάν Μοτοσυκλέτας Clover Airtek 1758

Μπουφάν Μοτοσυκλέτας Clover Airtek 1758

Από τα πιο απαραίτητα αξεσουάρ για θερινή οδήγηση είναι τα καλοκαιρινά μπουφάν. Προσφέρουν προστασία στα επίμαχα σημεία του πάνω μέρους του σώματος ενώ παράλληλα δροσίζουν καλύτερα χάρη στις ειδικές εισόδους αέρα. Το Clover Airtek πρόκειται για μία εξαιρετική περίπτωση καλοκαιρινού jacket με Ιταλικό σχεδιασμό και φινίρισμα.
Χαρακτηριστικά:
  • Καλοκαιρινό Ανδρικό Μπουφάν
  • Αεριζόμενο
  • Cordura
  • Σύστημα αερισμού Climacontrol
  • Προστατευτικά σε ώμους και αγκώνες
  • Υποδοχή προστατευτικού πλάτης
  • Φερμουάρ σύνδεσης με παντελόνι
  • Ρύθμιση σε στήθος και μανίκια
  • Ανακλαστικά σημεία και αεραγωγοί
  • Διατίθεται με αδιάβροχο σακάκι το οποίο μεταφέρεται σε τσέπη στην πλάτη

clover airtek 2 1758 clover airtek 2 1758 black
Τιμή: 269 €
baxevanismoto.com

Πέμπτη 2 Ιουνίου 2011

8:00 π.μ.

Βαλίτσα Hepco Becker Gobi Enduro 37lt

Βαλίτσα Hepco Becker Gobi Enduro 37lt
Εάν πραγματικά ψάχνεται κάτι το ιδιαίτερο τότε η Hepco&Becker έχει αυτό που ψάχνεται. Μετά από 25 χρόνια εξέλιξης και δημιουργίας στο χώρο των αποσκευών μοτοσυκλέτας η Gobi είναι η απάντηση σε όσους θέλουν τον μοναδικό σχεδιασμό. Με χωρητικότητα 37 λίτρων και ικανότητα φόρτωσης έως 100 κιλά, αδιαβροχοποίηση, εξαιρετική ανθεκτικότητα, μεταλλικές κλειδαριές και χειρολαβή η Gobi μπορεί να συμπληρώσει την μοναδικότητα της μοτοσυκλέτας σας μεταφέροντας όλα σας τα προσωπικά και όχι μόνο αντικείμενα.