Moto Catalog: Μοτοσυκλέτα Και Αξεσουάρ

Blog για την μοτοσυκλετα, το σκουτερ, το παπι και τα αξεσουαρ τους.

Breaking

Τρίτη 31 Μαΐου 2011

9:30 π.μ.

Σαμάρια Givi T474


Σαμάρια Givi T474
Η Givi πάντα πρωτοπόρος στα συστήματα αποθηκευτικού χώρου και είδη ταξιδίου, προτείνει και καλοκαιρινές εξορμήσεις σας τα πρακτικά σαμάρια με τον κωδικό T474. Μελετημένα ώστε σαν κατασκευή να μην σας προβληματίσουν τα T474 είναι η καλύτερη λύση για μεταφορά των προσωπικών σας πραγμάτων.

Διαθέτουν:


  • Ανακλαστικά
  • Λουρί ώμου αν δεν θέλετε να τα αφήσετε πάνω στην μοτοσυκλέτα
  • Αδιάβροχη εξωτερική μεμβράνη
  • Αδιάβροχο φερμουάρ
  • Εσωτερικό αδιάβροχο αφαιρούμενο τσαντάκι
  • Σε 2 εκδόσεις 26 & 35 λίτρα

Παρασκευή 27 Μαΐου 2011

8:00 π.μ.

Κράνος Jετ ΗJC

Κράνος Jετ ΗJC

Ένα ανοικτό Jet κράνος, φτιαγμένο από την Κορεάτικη εταιρία HJC, με τον κωδικό CL-33, που είναι φτιαγμένο από πολυκαρμπονάτο, θερμοπλαστικό με μέθοδο injection. To “33″ προσφέρεται σε 2 μεγέθη εξωτερικού κέλυφους. Διαθέτει 2 αεραγωγούς στο μέτωπο. Η ζελατίνα του είναι μεγάλη, διαθέτει UVA protection και είναι αντιχαρακτική. Καλύπτει όλο το πρόσωπο και αφαιρείται χωρίς εργαλεία. Το κράνος διαθέτει πλευρικές οπές στο κέλυφος για επικοινωνία με τον συνεπιβάτη και κούμπωμα λουριού ταχείας απελευθέρωσης.

Η επένδυση είναι υποαλλεργική από υψηλής ποιότητας Nylex, ενώ τα μάγουλα είναι αφαιρούμενα για να μπορούν να πλυθούν. Το HJC CL-33 Forward MC-5 είναι βαμμένο μαύρο ματ και διαθέτει στο κέντρο του γκρίζες γραμμές που του δίνουν μια «αγωνιστική» χροιά. Το κράνος αυτό πληροί τις προδιαγραφές ECE R. 22.05

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε το www.coloriposto.gr
Πηγή: scooternet.gr

Πέμπτη 26 Μαΐου 2011

11:18 π.μ.

Κλειδαριά Abus Locks Granit Sledg 77

Κλειδαριά Abus Locks Granit Sledg 77
Οι κλειδαριές δισκοφρένων από την νέα σειρά Sledg, μοιάζουν σαν να προέρχονται από ένα μοναδικό καλούπι. Είναι εύκολες στην χρήση και συμπαγείς. Ο σχεδιασμός τους θα σας κερδίσει αμέσως και είναι αποδεδειγμένα λειτουργικός μέχρι την τελευταία λεπτομέρεια. Ένας τέτοιος συνδυασμός χαρακτηριστικών δεν θα ήταν δυνατός χωρίς την τέχνη των μηχανικών της ABUS. Η νέα ευρεσιτεχνία της "Συρταρωτής τεχνολογίας" βρίσκεται στον πυρήνα της κλειδαριάς και αποτελεί τη βάση της συμπαγούς κατασκευής. Με αυτήν την τεχνολογία ο πείρος γλιστράει μέσα στο σώμα της κλειδαριάς και εφαρμόζει μέσα στο δισκόφρενο. Γυρίζοντας στη συνέχεια το κλειδί η μοτοσυκλέτα σας κλειδώνει και προστατεύεται από οποιαδήποτε παραβίαση.

Μερικά χαρακτηριστικά

  • Πείρος 13mm από ειδικά κατεργασμένο ατσάλι
  • Εύκολος χειρισμός μέσω του "συρόμενου μηχανισμού"
  • Κύλινδρος ABUS X-Plus για την υψηλότερη δυνατή προστασία
  • Εξαιρετικά συμπαγές και εύχρηστο σχήμα
  • Προστατευτικό αντιολισθητικό κάλυμμα από λάστιχο
  • Θήκη μεταφοράς
  • Μέγιστος δείκτης ασφαλείας ABUS 20
  • Καλώδιο υπενθύμισης
  • Φως στο κλειδί για ευκολότερη νυχτερινή χρήση

Πηγή: e-moto.gr

Τετάρτη 25 Μαΐου 2011

11:13 π.μ.

Ηλιακός φορτιστής μπαταρίας

Ηλιακός φορτιστής μπαταρίας

Ο ειδικός στα εξαρτήματα φόρτισης μπαταριών η εταιρία Deltran Battery Tender, πρόσφατα στα πλαίσια της οικολογίας παρουσίασε τον νέο ηλιακό φορτιστή μπαταρίας. Μπορεί να φορτίστει η μπαταρία του scooter – παπί – μοτοσυκλέτας σας μέσα από τον ηλιακό συλλέκτη που διατίθεται σε τρεις εκδόσεις. Σε 5 – 10 – 15 watt.
Όλες οι μονάδες είναι εξοπλισμένες με προστασία από σπινθήρα και αντίστροφη πολικότητα, και είναι πλήρως αδιάβροχες.
Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε το site του Έλληνα αντιπροσώπου πατώντας εδώ.

Παρασκευή 20 Μαΐου 2011

4:05 μ.μ.

Νέο ελαστικό Bridgestone Battlax 023 (BT 023)

Νέο ελαστικό Bridgestone Battlax 023 (BT 023)

Η Bridgestone παρήγγαγε το νέο BATTLAX BT-023 για υψηλού επιπέδου απόδοση στην Sport Touring οδήγηση μοτοσυκλέτας. Με το συνδυασμό της καλής διάρκειας ζωής και της απόδοσης σε βρεγμένο οδόστρωμα , με το πολύ καλό κράτημα και έλεγχο της οδήγησης ,το Battlax BT-023 παρέχει ένα ευρύτερο φάσμα επιλογών για τις μεγάλες μοτοσυκλέτες.
Τα μπροστινά και οπίσθια ελαστικά κατασκευάζονται με την αποδεδειγμένη μονο - σπειροειδή τεχνολογία ζωνών της Bridgestone (MSB), που παρέχει το κορυφαίο κράτημα, την απορρόφηση κραδασμών και την straight-line σταθερότητα στην ταχύτητα. Με μια ένωση 3 στρώματων (3LC) στο οπίσθιο ελαστικό , δίνει το αναγκαίο κράτημα στις στροφές και στις μεγάλες κλίσεις ενώ η κεντρική γόμα με την μεγάλη επιφάνεια επαφής με το οδόστρωμα την σταθερότητα και την ομαλότητα όταν ταξιδεύουμε. Το αποτέλεσμα είναι μιά ασφαλής διαδρομή, με αίσθημα ασφάλειας σε όλες τις συνθηκες. «Το BATTLAX BT-023 είναι μια σημαντική εξέλιξη για τη Bridgestone» λέει Gunther Podevyn, Διευθυντής των προϊόντων ελαστικών μοτοσικλετών της Bridgestone Ευρώπης.Ο τομέας της Sport Touring μοτοσυκλέτας είναι ο μεγαλύτερος τομέας της αγοράς και με τα BT-023 έχουμε ένα προϊόν που μπορεί να δώσει μεγάλο φάσμα προδιαγραφών-απόδοσης σε υψηλό επίπεδο. Αναμένουμε μεγάλες πωλήσεις, ειδικά μέσω των club μας σε ολόκληρη την Ευρώπη.» Το BATTLAX BT-023 θα κυκλοφορήσει με 5 μεγέθη για μπροστινο ελαστικο (με προφίλ από 60 έως 80 ) και 7 μεγέθη για το οπίσθιο ελαστικό ( με προφιλ απο 50 έως 70 ). Μια προαιρετική προδιαγραφή θα είναι επίσης διαθέσιμη για τις βαρέων βαρών μοτοσυκλέτες όπως η BMW K1300GT (120/70ZR17 και 180/55ZR17). Με ένα πρόσθετο σχέδιο και μια διαγώνια κατασκευή ζωνών στο εμπρόσθιο ελαστικό, που συνδυάζεται με MSB + 1 κατασκευή ζωνών στο πίσω ελαστικό , αυτή η επιλογή σχεδιάζεται για να δώσει στις βαρύτερες μοτοσυκλέτες τον ελαφρύ χειρισμό, το αιχμηρό φρενάρισμα και τη μακροζωία.
Αγοράστε το πατώντας εδώ.
11:19 π.μ.

Mini DVR-3

mini dvr
Η εξέλιξη της πολύ πετυχημένης DVR-2 H.720 είναι γεγονός !
Η 3η γενιά καμερών με chip Zorro 9 και κάμερα SONY 550tvl με ανάλυση full D1 720 x 576 με ρυθμό μεταφοράς δεδομένων μέχρι 13mb/s Bit . Αυτό σημαίνει πρακτικά βελτιωμένη ποιότητα εικόνας μέχρι και 25% σε σχέση με την DVR-2 H.720 !
Επιπλέον μπορείτε να αναπαράγετε μέσω της ενσωματωμένης οθόνης οθόνης και του μεγαφώνου ότι έχετε εγγράψει αμέσως μόλις ολοκληρώσετε την εγγραφή σας.
Μπορείτε να συνδέσετε το εγγραφικό απ'ευθείας με την τηλεόραση για να αναπαράγετε τα βίντεό σας ή να το συνδέσετε με Η/Υ για να αποθηκεύσετε, να επεξεργαστείτε και να δείτε ότι έχετε τραβήξει.
Η κάμερα που περιλαμβάνεται στην συσκευασία, βασίζεται στην εξαιρετική HQ2 bullet camera που είναι μόλις 19mm διαμέτρου και 55mm μήκους. Είναι μια κάμερα 550 tv lines με υψηλής ταχύτητας ανταπόκριση στις εναλλαγές του φωτός. Είναι τοποθετημένος φακός ευρυγώνιος 3.6mm ο οποίος είναι δυνατόν να αντικατασταθεί από άλλους για να αλλάξετε το εύρος της γωνίας όρασης αν θέλετε.
Η κάμερα έχει στο πίσω μέρος σπείρωμα 14mm για να βιδώνετα πάνω στην πλειοψηφία των βάσεων και ένα εξωτερικό μικρόφωνο είναι ενσωματωμένο επάνω στο καλώδιο.
Aλλη μια φανταστική προσθήκη στο κιτ εγγραφικού και κάμερας είναι ένα "lanc"τηλεχειριστήριο που χρησιμεύει για να ανάβει/σβήνει το σύστημα καθώς και για να ενεργοποιεί και να στματάει την εγγραφή. Το τηλεχειριστήριο μπορεί να φορεθεί στον καρπό για εφαρμογές όπου η κάμερα και το εγγραφικό είναι επάνω μας τοποθετημένα ή να το τοποθετήσετε στον πίνακα οργάνων, στα χειριστήρια ή στην τιμονόπλακα για εφαρμογές όπου το σύστημα τοποθετείται επάνω στην μοτοσυκλέτα.
Κάθε Mini DVR-3 έρχεται με 2 x 1400mah επαναφορτιζόμενες μπαταρίες οι οποίες δίνουν περίπου 2.5 ώρες εγγραφής η κάθε μία. Οι μπαταρίες μπορούν να φορτιστούν είτε εντός του εγγραφικού είτε εκτός με τον παρεχόμενο φορτιστή.
Επίσης σε κάθε συσκευασία Mini DVR-3 υπάρχει και ένας αντάπτορας για τον αναπτήρα του αυτοκινήτου ο οποίος χρησιμεύει είτε για φόρτιση των μπαταριών είτε για μόνιμη παροχή ρεύματος σε τοποθετήσεις του συστήματος εντός του αυτοκινήτου. Το σύστημα μπορεί να μπεί σε "CAR MODE" το οποίο μπορεί να διαγνώσει πότε το σύστημα τροφοδοτείται με ρεύμα από το αυτοκίνητο. Σε αυτό το σημείο ανάβει και αρχίζει να εγγράφει αυτόματα. Αν χρησιμοποίησετε το "LOOP MODE" τότε μετατρέπεται σε ένα εγγραφικό "μαύρο κουτί".
Υπάρχει η δυνατότητα αποτύπωσης της ημερομηνίας και της ώρας το οποίο μπορεί και να απενεργοποιηθεί. Στην λειτουργία "motion detection" μπορεί να αποθηκεύσει μέχρι και 20 δευτερόλεπτα πρίν από το σημείο εγγραφής ("Pre Event" recording).
Πιστεύουμε ότι αυτή είναι η ιδανική λύση σε κάμερα και εγγραφικό για κάθε είδους δραστηριότητα; Μηχανοκίνητα σπόρ, Σκι, Ποδηλασία κλπ. Διάφορες βάσεις στήριξης για την κάμερα παρέχονται για κάθε απαίτηση.
Η κάμερα είναι πλήρως αδιάβροχη αλλά το εγγραφικό δεν είναι και πρέπει να τοποθετείται σε σημεία που προστατεύεται από την υγρασία.
Τεχνικά χαρακτηριστικά :
  • LCD 2.5" 920 x 240 pixels
  • Resolution D1 PAL 720 x 576 (25fps)
  • Standard PAL / NTSC
  • Disk format FAT16, FAT32
  • AV IN 2.5mm Jack 5v Output 300mA
  • MIC internal and external selectable
  • Batteries 1400mAh x 2 included
Άλλα χρακτηριστικά:
  • Live view on screen before/during recording
  • Vibrate Alert on record/stop/power down
  • TV record function (cables included)
  • Pre-Event - Motion detection, Loop Mode
  • Car Mode Auto Record function
  • MPEG 4 .AVI Edits with movie maker, imovie
  • LANC Remote start/stop on/off

mini dvr mini dvr 3 mini dvr 2
Αγοράστε το πατώντας εδώ.













Τετάρτη 18 Μαΐου 2011

10:44 π.μ.

Βαλίτσα Givi E55 Maxia 3 Tech

Βαλίτσα Givi E55 Maxia 3 Tech

Η νέα μπαγκαζιέρα της Givi χωρητικότητας 55Lt, που χωρά άνετα 2 full face κράνη. Χρησιμοποιεί την δοκιμασμένη βάση για monokey βαλίτσες. 100% κατασκευασμένη στην Ιταλία, διαθέτει πολλές καινοτομίες όπως νέο άνοιγμα, νεά φωτιστικά σώματα πορείας και stop (προαιρετικό kit).
Givi-E55NT Givi-E55NT 1
Αγοράστε την πατώντας εδώ.

Τρίτη 17 Μαΐου 2011

9:28 μ.μ.

Τσάντα Πλάτης Alpinestars Commuter Pack

Τσάντα Πλάτης Alpinestars Commuter Pack

Σακίδιο για καθημερινή χρήση ειδικά σχεδιασμένο για την απόσταση σπίτι – γραφείο. Με minimal εξωτερική εμφάνιση αλλά με πλούσιο αποθηκευτικό χώρο.

Alpinestars Commuter Pack:
  • Αδιάβροχη
  • Θήκη για mp3 player
  • Θήκη για laptop
  • Εσωτερικό organizer
  • Δέσιμο μέσης
  • Ιδανική και για ποδήλατο
Αγοράστε την πατώντας εδώ


-->

Δευτέρα 16 Μαΐου 2011

10:20 π.μ.

Casual ρούχα Valentino Rossi από την Ducati

Casual ρούχα Valentino Rossi από την Ducati

Πριν από την Ducati Ιταλίας, η Ducati Αμερικής πρόσφατα παρουσίασε την καινούργια σειρά από casual ρούχα σε έντονο κόκκινο – κίτρινο συνδυασμό.
Η σειρά δεν φαίνεται να έχει το ανάλογο Ιταλικό style παραδόξως! Τόσο σε δεύτερη μοίρα έχουν περάσει οι Ιταλοί.
Αν παρ’όλα αυτά σας αρέσουν πατήστε εδώ για να αγοράσετε.
rossi ducati cap rossi ducati hooded rossi ducati tshirt
10:08 π.μ.

Κράνος από την Hugo Boss

Κράνος από την Hugo Boss


Μετά την Gucci, Prada, Fendi σειρά έχει και η Hugo Boss να λανσάρει jet κράνος αφού το απαιτεί η μόδα κάτι τέτοιο. Την κατασκευή έχει αναλάβει η Πορτογαλική εταιρεία NEXX, με το κ΄ρανος να διαθέτει όλες τις σύγχρονες παροχές που μπορούν να προσφέρουν τα jet κράνη.
Αν λοιπόν θέλετε να προσθέσετε style και στην ασφάλεια σας πατήστε εδώ για να το αγοράσετε.

Σάββατο 14 Μαΐου 2011

11:57 π.μ.

Yoshimura R77 Carbon για Suzuki GSX-R 1000


Yoshimura R77 Carbon για Suzuki GSX-R 1000


Η Yoshimura παρουσιάζει το πλήρες σύστημα εξάτμισης για το καινούργιο Suzuki GSX-R 1000. Μία εξάτμιση που σχεδιάστηκε για να ταιριάξει και να συμπληρώσει το “τέρας” ιπποδύναμης από το Ιαπωνέζικο εργοστάσιο.
Η R-77 σχεδιάστηκε με τραπεζοειδή νοοτροπία, μεγιστοποιώντας τον όγκο και διαθέτοντας αιχμηρές γωνίες.
Διατίθεται σε ολόκληρο σύστημα 4 σε 1, με το τελικό να βγαίνει στην δεξιά πλευρά, μειώνοντας το βάρος και προσθέτοντας περισσότερη δύναμη σε ολόκληρο το φάσμα στροφών. Απλά αριστούργημα!

suzuki gsxr 1000 r77 carbon suzuki gsxr 1000 r77 carbon 2 suzuki gsxr 1000 r77 carbon 3

Δευτέρα 9 Μαΐου 2011

7:54 μ.μ.

Λάδι Κινητήρα Μοτοσυκλέτας Ipone R4000 RS

Λάδι Κινητήρα Μοτοσυκλέτας Ipone R4000 RS

Ένα κορυφαίο συνθετικής βάσης λιπαντικό. Προτείνεται για τις νέες μοτοσικλέτες καθώς και για μοτοσικλέτες με μεγάλη ιπποδύναμη.
Πλεονεκτήματα:
  • Περιέψει πρόσθετα για το κιβώτιο ταχυτήτων και τους δίσκους του συμπλέκτη
  • Η συνθετική βάση εξασφαλίζει μειωμένη κατανάλωση λιπαντικού
  • Ο βαθμός ιξώδους 10W40 αποκρίνεται στις τεχνολογικές καινοτομίες όλων των κατασκευαστών μοτοσικλετών
Πηγή: Ipone
7:50 μ.μ.

Λάδι Bel-Ray για scooter κινητήρες

Λάδι Bel-Ray για scooter κινητήρες

Το συνθετιό λάδι κινητήρα της Bel-Ray, συνδυάζει την καλύτερη ποιότητα συνθετικών υλικών και ορυκτέλαιων και εξασφαλίζει το υψηλότερο δυνατό επίπεδο ασφαλείας κατά της φθοράς για το κινητήρα του scooter σας.

Μερικά χαρακτηριστικά του είναι:
  • Ιδανικό για όλους τους 4χρονους αυτόματους κινητήρες
  • Κατάλληλο για αερόψυκτους/υδρόψυκτους
  • Ειδικά κατασκευασμένο για χρήση πόλης
  • Διατίθεται σε 5W – 40/ 10W – 30 
0000-Bel-Ray-Scooter-Synthetic-Ester-Blend-4T-Engine-Oil--- br232

Τετάρτη 4 Μαΐου 2011

11:23 π.μ.

Νέα βάση πινακίδας από την Lightech

LighTech nea basi pinakidas
Η Lightech εγκαινιάζει μία νέα σειρά για βάση πινακίδας after market. Στόχος της είναι η εύκολη προσάρτηση της πινακίδας της μοτοσυκλέτας και παράλληλα η σωστή τοποθέτηση της με το ανακλαστικό σε σωστή κάθετη θέση.
Τα χαρακτηριστικά της είναι:
  • Κατασκευασμένη από νέο σύνθετο υλικό εμπλουτισμένο με carbon fiber
  • Περισσότερη αντοχή στις καιρικές συνθήκες ως προς την λειτουργικότητα
  • Περισσότερη αντοχή στους κραδασμούς
  • Ανθεκτικότητα
  • Ακόμα μικρότερο βάρος
  • Ιδανική για supersport μοτοσυκλέτες

Τρίτη 3 Μαΐου 2011

7:19 μ.μ.

Μπότες Rallye GS Pro

Μπότες Rallye GS Pro

Στις χωμάτινες διαδρομές συνήθως τα πράγματα "σοβαρεύουν". Εδώ απαιτούνται κατάλληλες μπότες ώστε να υπάρχει καλύτερη αίσθηση στην οδήγηση και να αποφευχθούν οι άσκοποι μικροτραυματισμοί. Η μπότα της BMWRallye GS Pro συνδυάζει τις λειτουργίες που προορίζονται ειδικά για τη χρήση enduro με ένα υψηλό επίπεδο άνεσης όσον αφορά την εφαρμογή, την ελευθερία κινήσεων στο βάδισμα, την επιβίβαση και αποβίβαση, την προστασία από τα νερά και την άνεση ανεξάρτητα από τις θερμοκρασίες.
Η αφαιρούμενη και πλενόμενη εσωτερική επένδυση εξασφαλίζει τις ιδανικές συνθήκες κλίματος και περιορίζει τα σημεία πίεσης. Μ' αυτόν τον εξοπλισμό μπορείτε να κινηθείτε πιο ξεκούραστα και άνετα στο όριο. Οι μπότες GS Pro είναι κατασκευασμένες από δέρμα μοσχαριού και συνδυάζονται με πλαστικό όπου κρίνεται απαραίτητο.
Είναι μαλακές στην άρθρωση ώστε να μην ενοχλούν το πόδι μιας και ο κορμός διαθέτει ειδικό μηχανισμό. Διαθέτουν εύχρηστα κουμπώματα ασφαλείας ώστε να μην ανοίγουν όταν βρίσκουν σε κλαριά ή πέτρες. Παράγονται σε μεγέθη από 41 έως 48 και θα τις βρείτε στον χρωματισμό μαύρο /gun.
Διαθέσιμο/α στο Δίκτυο Επίσημο Εμπόρων Μοτοσικλετών BMW Hellas.
www.bmw-motorrad.gr
Πηγή: bikeit.gr
7:07 μ.μ.

Ολόσωμη φόρμα Clover X-3 1974

Ολόσωμη φόρμα Clover X-3 1974

H Clover πρόσφατα παρουσίασε την καινούργια ολόσωμη φόρμα της με κωδικό X-3 1974, η οποία δεν αντικαθιστά κάποιο προηγούμενο μοντέλο.

Τα βασικότερα χαρακτηριστικά της είναι:

  • Αγωνιστική Φόρμα
  • Πλήρως αεριζόμενη
  • Αφαιρούμενα προστατευτικά σε ώμους, αγκώνες, γόνατα
  • Ενισχύσεις σε γοφούς
  • Ελαστικές επιφάνειες Kevlar για ελευθερία κινήσεων
  • Σύστημα αερισμού Climacontrol
  • Ανακλαστικά σημεία
  • Αφαιρούμενη εσωτερική επένδυση
  • Αφαιρούμενες ξύστρες
  • Αεροδυναμικής σχεδίασης καμπούρα
  • Υποδοχή για προστατευτικό πλάτης

Τιμή: 750 €
Περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ.

clover X-3 1974 clover X-3 1974 2
6:43 μ.μ.

Minichamps Ducati Valentino Rossi Model

Minichamps Ducati Valentino Rossi Model

Για τους λάτρεις του μοντελισμού ή του οπαδούς του μεγαλύτερου αναβάτη στην ιστορία του MotoGP Valentino Rossi, η μινιατούρα της Minichamps θα σας κρατάει τις αναμνήσεις πάντα φρέσκιες από την ομορφότερη αγωνιστικη μοτοσυκλέτα!!!
Κάντε την παραγγελία σας τώρα!
Πληροφορίες: Model House
6:33 μ.μ.

Παπούτσια Dainese Scarpa Wall Casual

dainese scarpa casual

Με την Franklin Marshall να έχει σχεδιάσει τα casual ρούχα της Dainese, προσθέτοντας ένα νέο νεανικό τόνο, πιο street, έρχονται και τα παπούτσια με την ονομασία Scarpa Wall να συμπληρώσουν το νέο look. Με ίσια γραμμή, χοντρή σόλα, διακριτικό λογότυπο Dainese και carbon look για να μην ξεχνιόμαστε, το Scarpa έχει απόλυτο Ιταλικό style και διάθεση για ατελείωτες βόλτες.
dainese scarpa casual 2 dainese scarpa casual 3 dainese scarpa casual 4
Αγοράστε το πατώντας ΕΔΩ

Κυριακή 1 Μαΐου 2011

6:23 μ.μ.

Akrapovic Τελικό για Yamaha R6 2006-2011


yamaha r6 2007-2011 akrapovic teliko slip-on













Για αυτούς που δεν θέλουν να σπαταλήσουν  πολλά χρήματα στην αλλαγή του τελικού εξάτμισης στην αγαπημένη τους μοτοσυκλέτα, η Akrapovic έχει το καλύτερο και ποιοτικότερο προϊόν. Το τελικό της Akrapovic είναι ένας εξαιρετικός συνδυασμός ποιότητας, κατασκευής, απόδοσης και φυσικά ΤΙΜΗΣ. Η εξάτμιση δεν πρότείνεται για χρήση δρόμου.

yamaha r6 2007-2011 akrapovic teliko slip-on 2 yamaha r6 2007-2011 akrapovic teliko slip-on 3 yamaha r6 2007-2011 akrapovic teliko slip-on
Απόδοση
yamaha_yzf_r6_2010_partial_slip_on_megaphone_
Κατασκευσμένη από τιτάνιο, με την συγκεκριμένη εξάτμιση μειώνεται(1,82 κιλά ελαφρύτερη) το συνολικό βάρος της μοτοσυκλέτας και διευκολύνεται τον κινητήρα στην εξαγωγή των καυσεριών. Το βασικότερο όμως σημείο είναι η αύξηση της απόδοσης, φτάνοντας τα 1,2 hp στις 14.580 rpm.
Τιμή στην Ιταλία 185 €
Αγοράστε την πατώντας ΕΔΩ.
Δείτε το manual πατώντας ΕΔΩ
1:48 μ.μ.

Πίσω Ανάρτηση Bitubo XXF31

Πίσω Ανάρτηση Bitubo XXF31


Κάνοντας την πρώτη της εμφάνιση το 2006, η κορυφαία ανάρτηση της Bitubo XXF31 βρίσκεται στην κορυφή της τεχνολογίας.
Η εξέλιξη της XXF31 κατέληξε σε συνολική μείωση βάρους, χρησιμοποιώντας ένα σώμα αλουμινίου, το οποίο ήταν πάντα ένα πολύ σημαντικό χαρακτηριστικό σε αγωνιστικές συνθήκες για την καλύτερη ανταπόκριση στις ανάγκες χειρισμού του αναβάτη. Έτσι η XXF31είναι ακόμα πιο έτοιμη για αγωνιστικές συνθήκες, με καλύτερη απόδοση και υδραυλική ρύθμιση του ελατηρίου.
Η καινοτομία στα εσωτερικά του σοκ, με νέες τεχνικές λύσεις για τη βελτίωση του συντελεστή απόσβεσης και την αύξηση της σταθερότητας σε υψηλή θερμοκρασία, βελτιώνει την ολίσθηση.
Στόχος είναι να δοθεί στον αναβάτη ο ακριβής έλεγχος και η μέγιστη αύξηση της πρόσφυσης, καθώς και μία ακόμη φθορά των ελαστικών από τον άμεσο έλεγχο δύναμης. Αυτό εξασφαλίζει τον καλύτερο έλεγχο του αναβάτη ακόμη και σε ακραίες γωνίες κλίσης, γρήγορες αλλαγές κατεύθυνσης,
κατ 'ανώτατο όριο της εμπιστοσύνης κατά την επιτάχυνση και σε όλα τα είδη πιστών καθώς και την άψογη σταθερότητα του πίσω κομμάτιού της μοτοσυκλέτας.

Οι ρυθμίσεις της XXF31:
  • Συμπίεση 20 κλικ γρήγορη και 20 κλικ αργή
  • 24 κλικ επαναφοράς
  • Ρυθμιζόμενο μήκος με φάσμα 8 χιλιοστών
  • Υδραυλική προφόρτιση ελατηρίου με τηλεχειριστήριο (εύρος 12 χιλιοστών με 24 κλικ/12 στροφές)
Διαθέσιμη για τις περισσότερες supersport μοτοσυκλέτες της αγοράς.

alexopoulosltd.blogspot.com
1:41 μ.μ.

Κλειδαριά ABUS Locks Trigger 330

abus-locks-trigger-330

Με τεχνογνωσία από το 1924 και με έδρα την Γερμανία, η ABUS είναι πρωτοπόρος στα συστήματα ασφαλείας για μοτοσυκλέτες, ποδήλατα και σπιτιού. Μία ακόμα πρόταση της κορυφαίας εταιρίας συστημάτων ασφαλείας, είναι η κλειδαριά δισκοφρένου Trigger 330.

Το Trigger ξεχωρίζει γιατί:
  • Εύκολη προσαρμογή στην δισκόπλακα της μοτοσυκλέτας σας
  • Κλειδώνει με μία κίνηση
  • Είναι μικρό, εύχρηστο και συμπαγές
  • Συνοδεύεται με καλώδιο υπενθύμισης για να μην το ξεχνάτε
  • Το κύριο σώμα είναι κατασκευασμένο από χάλυβα
  • 9,5 χιλιοστά πύρος ασφαλείας
  • Διατίθεται με τσάντα μεταφοράς και δύο κλειδιά
alexopoulosltd.blogspot.com
1:40 μ.μ.

Akrapovic για Beverly 300

Akrapovic για Beverly 300

Κάντε την πρώτη σας μετατροπή με την εξάτμιση της Akrapovic με σύστημα slip-on. Διορθώστε την δύναμη του κινητήρα και προσθέστε ένα διακριτικό μπάσο ήχο. Όσο για την εμφάνιση οι εικόνες ξεκαθαρίζουν το τοπίο. Η συγκεκριμένη εξάτμιση κατασκευάστηκε χρησιμοποιώντας όλη την τεχνογνωσία του κορυφαίου εργοστασίου και όπως όλα τα προϊόντα της Akrapovic διαθέτουν εύκολη τοποθέτηση.

Υλικό κατασκευής: Τιτάνιο
akrapovic-beverly-300-onboard

Αγοράστε την πατώντας εδώ.
1:36 μ.μ.

Νέο Κράνος Shoei QWest

qwest-airfoil-tc-1eu1
Το νέο QWest έχει ότι χρειάζεται και μπορεί να περιμένει κανείς, από μία εταιρία με περισσότερα από 50 χρόνια τεχνογνωσίας και κατασκευής κρανών.
Ασυναγώνιστη άνεση, τέλεια εφαρμογή και την υψηλότερη ποιότητα κατασκευής.
Με συνολικό βάρος μόλις 1400g (+ / – 50), σε μέγεθος M και ακόμα χαμηλότερο επίπεδο θορύβου, το QWest θα γίνει ο αχώριστος σύντροφος σας.

qwest-airfoil-tc-2eu1 qwest-airfoil-tc-5eu1 qwest-black1
qwest-light-silver1 qwest-matt-deep-grey1 qwest-paragon-tc-2eu1
qwest-sprite-tc-5eu1 qwest-white1